به گزارش استانسازان، محمد سلطانیابراهیمیان، فرماندار درگزین در گفتوگویی با بیان اینکه بهمنظور ارتقای سلامت عمومی و دسترسی شهروندان به نان کامل، از خرداد سالجاری پنج واحد نانوایی در سطح شهرستان با آرد کامل فعالیت خود را آغاز خواهند کرد، اظهار کرد: این اقدام، در ادامه اجرای طرح ملی توسعه نانواییهای نان کامل در کشور و بهویژه در استان همدان و شهرستانهای تابعه صورت میگیرد.
سلطانیابراهیمیان بیان کرد: سهمیه اولیه شهرستان درگزین در این طرح، راهاندازی پنج واحد نانوایی نان کامل در شهر قروه بوده که شامل سه واحد نانوایی لواشی و دو واحد نانوایی سنگکی است.
وی با تأکید بر ضرورت تسریع در روند اجرایی این طرح، خواستار تلاش بیشتر برای گسترش این نوع واحدهای نانوایی در سطح شهرستان شد و عنوان کرد: در حال حاضر ۵۶ واحد نانوایی در شهرستان درگزین شامل ۴۰ واحد نانوایی لواشی، ۱۰ واحد سنگکی، پنج واحد بربری و یک واحد تافتون (آزادپز) فعالیت میکنند.
رئیس شورای آرد و نان شهرستان با اشاره به اهمیت سلامت تغذیه، خاطرنشان کرد: تولید و مصرف نان کامل نیازمند اطلاعرسانی، آگاهیبخشی و فرهنگسازی در بین مردم بوده؛ چراکه این نان نقش مؤثری در ارتقای سلامت جامعه ایفا میکند.
سلطانیابراهیمیان با بیان اینکه از زمان آغاز طرح هوشمندسازی خبازیهای شهرستان درگزین، این شهرستان از نظر کیفیت پخت و میزان سهمیه دریافتی رتبه نخست استان را کسب کرده است، تصریح کرد: پخت نان با کیفیت از حقوق اساسی شهروندان محسوب شده و نان همواره یکی از اقلام حیاتی در سبد غذایی خانوارهاست.