به گزارش استانسازان، مهدی زندیهوکیلی، استاندار مرکزی در نشست شورای برنامهریزی و توسعه استان مرکزی با بیان اینکه افزایش ظرفیت انرژی خورشیدی برنامه اول استان در کارهای توسعهای است و هر مدیری که در این راستا کمکاری کند، نمره منفی دریافت میکند، اظهار کرد: ایجاد پنج هزار مگاوات انرژی خورشیدی در استان مرکزی در قالب برنامه یک، دو و سه ساله هدفگذاری شده است.
زندیهوکیلی بیان کرد: استان مرکزی به دلیل مشکلات زیستمحیطی مختلف باید در بحث انرژی خورشیدی، برنامههایی مستقل از کشور داشته باشد و در این راستا گامهای بلندی بردارد.
وی ادامه داد: بیشتر از ۱۲ نوع برنامه برای انرژی خورشیدی وجود دارد و پیشبینی شده ۵۰۰ مگاوات تا تیرماه سال آتی در استان مرکزی وارد مدار شود.
استاندار مرکزی عنوان کرد: تاکنون برای ۳ هزار مگاوات از برنامه ۵ هزار مگاوات انرژی خورشیدی هدفگذاری شده در استان مرکزی، زمین مشخص شده و این برنامه دستیافتنی است و همه سهمها مشخص شده است.
زندیهوکیلی با اشاره به اینکه در اجرای این طرح مهم میثاقنامهای در استان تنظیم و باید همه پای آن بمانند و هرچه در توان دارند به کار گیرند، خاطرنشان کرد: توجه به انرژیهای تجدیدپذیر تنها راه برای جلوگیری از قطع برق صنایع و حذف مازوتسوزی است.
وی با بیان اینکه مدیران استان مرکزی باید به سندهای توسعهای استان پایبند باشند، ادامه داد: دستگاههای اجرایی استان مرکزی باید برنامه خود را در حوزه بهرهوری اعلام کنند.
استاندار مرکزی با تاکید بر اینکه باید تلاش ویژهای صورت گیرد تا سهم ۲ و هشت دهم درصدی در این بخش محقق شود، گفت: نوسازی صنایع استان مرکزی در افزایش بهرهوری و توسعه پایدار نقش موثری دارد که باید این بخش با جدیت دنبال شود.
زندیهوکیلی با اشاره به اینکه شورای برنامهریزی و کارگروههای ذیل آن از اهمیت ویژه برخوردار است و تصمیمات اتخاذی آن باید کامل اجرا شود، اظهار کرد: باید به سمت مزیتها حرکت کرد و این مهم در شهرستانهای مختلف متفاوت است.
وی با بیان اینکه بهرهوری بحث مدیریتی و علمی است و میتوان در استان مرکزی در این بخش کارهای زیادی انجام داد، ادامه داد: باید احکام توسعهای برای استان مرکزی در طول برنامه توسعه هفتم تولید شود.
استاندار مرکزی تاکید کرد: هیچ پروژه آغاز شدهای در استان مرکزی رها نمیشود و همه طرحها با جدیت دنبال میشود.