به گزارش پایگاه خبری استانسازان؛ این اظهار نظر آن هم از یک مقام دولتی در استان کمی بعید به نظر میرسد! اولین سؤالی که بعد از خواندن این مطلب به ذهن میرسد این است که سید محمدرضا طالبی معاون سیاسی استانداری خراسان جنوبی اعلام کند که راههای افزایش منابع در بانکها کدام هستند؟! حتما منظورشان از افزایش منابع؛ تلاش برای گسترش بنگاهداری بانکها نیست؛ چون بانکها به طور معمول در بخش افزایش منابع روی جذب سپردههای مردم کار میکنند و این کار معمول بانکهاست؛ مورد بعدی هم ارائه تسهیلات به بنگاههای تولیدی، اقتصادی و ... است که این هم نمیتواند به عنوان یک مسیر قابل اتکا در جهت افزایش درآمدهای بانکها و افزایش منابع باشد.
بر همین اساس، مناستتر این است که در ارائه تحلیل و بیان سخن آن هم در این سطح در استان توجه ویژهای بشود که افراد متخصص در مواجهه با این مباحث بتوانند استفاده بهینه برده و از این مواضع به عنوان یک راهبرد در ادامه مسیر بهره ببرند.
ایرنا در ادامه گزارش آورده است که سید محمدرضا طالبی روز دوشنبه در نشست ستاد حمایت از خانواده و جوانی جمعیت استان اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۵۵ درصد پروندههای ازدواج و فرزندآوری منجر به پرداخت تسهیلات شده و ۴۵ درصد دیگر در نوبت است.
وی افزود: بخشی از کمبود منابع بانکی به این دلیل بوده که تا سال گذشته چهار شهرستان استان مشمول قانون جوانی جمعیت نبود اما با پیگیریهای انجام شده این شهرستانها هم از امتیازات قانونی برخوردار شده لذا تعداد تقاضاها افزایش یافته است.
معاون استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه مسئولیت کمبود منابع مالی در استان برعهده بانکها است گفت: طبق اعلام کتبی بانک رسالت، امسال بانکهای قرضالحسنه از تسهیلات تکلیفی معاف شدهاند که باید این موضوع صحتسنجی شود همچنین زمانی که سامانه برای هر بانکی باز میشود اطلاعرسانی به موقع و دقیق به مردم صورت گیرد.
وی بیان کرد: آمارها نشان میدهد تمایل به داشتن فرزند سوم در استان بیشتر شده و تا حدودی نشان میدهد سیاستهای تشویقی اثرگذار بوده است.
طالبی با اشاره به اینکه حمایتهای لازم برای خوابگاههای متاهلی انجام و از ظرفیت خیران استفاده میشود ادامه داد: جای خوشحالی است که درخواستهای دانشجویان متاهل در زمینه ودیعه مسکن و تسهیلات برای ادامه تحصیل پرداخت شده است.
وی تاکید کرد: دستگاههایی که در حوزه جوانی جمعیت مسئولیت دارند باید قانون را اجرایی کنند و در این زمینه مهمترین وظیفه اطلاعرسانی به مردم است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به لزوم فرهنگسازی در موضوع جوانی جمعیت گفت: دستگاههای فرهنگی که در این زمینه مسئولیت دارند باید گزارش اقدامات انجام شده یا طرحهای ابتکاری را ارائه دهند و طرحهای پژوهشی در این زمینه باید منطبق با قانون باشد تا مورد استفاده قرار گیرد.
وی اضافه کرد: خراسان جنوبی در زمینه سبد غذایی زنان باردار جزو استانهای برخوردار محاسبه شد که به هیچ عنوان قابل قبول نبود و با پیگیری دستگاههای اجرایی متولی مشکل رفع شد و اکنون هزار و ۳۹۵ زن باردار دهک اول استان مشمول دریافت این سبد شدند و تا سقف چهار میلیون ریال اقلام غذایی رایگان دریافت میکنند.
طالبی گفت: باید این افراد از طریق دانشگاه علوم پزشکی مطلع شوند و برای استفاده از سهمیه اقدام کنند که امیدواریم در مراحل بعدی تعداد مشمولان از دیگر دهکها نیز افزایش یابد.
وی افزود: اقدامات وسیعی در زمینه توزیع سبد معیشتی یا جهیزیه انجام شده اما بانک اطلاعاتی کامل از افرادی که واقعا به این کمکها نیاز دارند در دسترس نیست لذا باید عدالت در توزیع کمکها رعایت شود.
معاون استاندار خراسان جنوبی گفت: در مورد مسکن طلاب حوزههای علمیه مطابق قانون جوانی جمعیت باید پیگیری لازم صورت گیرد البته وقف هم زمینه خوبی است که فرهنگ سازی لازم دارد تا نیت واقفان به این سمت سوق یابد.
وی همچنین با اشاره به چهارمین سالگرد شهادت سردار سلیمانی گفت: این شهید پرورش یافته مکتب فاطمی و مدافع حریم ولایت و اسلام بود که برای هر روز خود برنامه داشت لذا همه اقداماتش با محوریت ولی فقیه انجام میگرفت.
طالبی عنوان کرد: از همین رو مکتب شهید سلیمانی باید در جامعه ترویج داده شود تا نسبت به ولی فقیه زمان خود کسب دانش کرده و توطئههای دشمن را بشناسیم.
وی ادامه داد: تفکر، منش و راه و روش سردار سلیمانی باید همواره در جامعه بازخوانی شود و همه وظیفه داریم در این مسیر قدم برداریم.