علیرضا قاسمی فرزاد در شورای برنامه ریزی و توسعه استان همدان با بیان اینکه مجموع اعتبارات سفر رئیسجمهور به استان ۱۴۰ هزار میلیارد ریال بوده است افزود: ۶۵۰ میلیارد تومان نیز فهرست پروژه اعلام کردیم که تخصیص آنها محقق شود.
وی ادامه داد: اعتبارات جذب شده در حوزه آبرسانی، جاده و راه، راه آهن، بخش کشاورزی، ورزش، سلامت و آموزش بوده و نیز در حوزههایی با درصد پیشرفت فیزیکی بالا اولویت بندی شده است.
استاندار همدان گفت: البته در بخش سلامت اولویت پیشرفت فیزیکی با درصدهای کمتر مورد توجه قرار گرفته و در مجموع اولویت بندی اعتبارات براساس نیازها تزریق میشود.
قاسمی فرزاد افزود: در خصوص اعتبارات سفر رئیسجمهور، اول آبان جلسهای بنا به تاکیدات رئیسجمهور با معاون اجرایی ایشان برگزار و پیگیری شد که در خصوص تخصیص اعتبارات سفر توجه ویژه به استان همدان و جبران عقب افتادگیها شود.
وی تاکید کرد: دستگاه های اجرایی استان تلاش کنند تا در سال جاری با پیشبرد برنامه های خود اعتبارات اختصاص یافته شده در سفر رئیسجمهور به استان را جذب کنند.
قاسمی فرزاد افزود: با توجه به مکاتباتی که با وزرا و معاونان رئیسجمهور انجام شد تاکید شد که دستگاه های اجرایی استان برای جذب اعتبارات بیشتر پیگیری های مجدانه داشت باشند و در این راستا از نمایندگان ساعی و پرتلاش استان درخواست دارم که با پیگیریها مدیران اجرایی را حمایت کنند.
استاندار همدان اظهار کرد: در حوزه تملک دارایی حدود ۲۲ درصد اعتبارات محقق شده که نیاز به پیگیری های های بیشتر از سوی سازمان برنامه و بودجه استان و دستگاه های اجرایی دارد تا پایان سال مالی (شهریور سال آینده) جذب شود.
قاسمی فرزاد گفت: تخصیص اعتبارات هزینهای جاری طبق روال انجام شده است.
وی با قدردانی رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۳ برای پیگیری های مجدانه تصویب کلیات بودجه، افزود: حضور چهار نفر از نمایندگان استان همدان در کمیسیون تلفیق لایحه بودجه فرصت و ظرفیت مطلوبی برای همدان است.
استاندار همدان در ادامه با تاکید بر اصلاح اطلاعات دستگاهها گفت: آمار و اطلاعات در دستگاههای اجرایی و سازمان برنامه بودجه یکسان، به روزرسانی شده و مبتنی بر واقعیتها باشد تا بتوانیم از بودجه های قانونی بهره ببریم.
قاسمی فرزاد همچنین با تاکید بر اینکه طبق بررسیها و آزمایش های انجام شده آب همدان کاملا سالم و بهداشتی است، ادامه داد: سرشاخه های آب هر منطقه ترکیب و املاح مختلف دارد و در طعم آب تأثیر میگذارد اما ذائقه مردم به سد اکباتان عادت کرده است و انتقال آب گواراتر به همدان از منشاء با ثبات و پایدار در حال پیگیری است.
افزایش مشارکت انتخاباتی با رویکرد امیدآفرینی
وی اظهار کرد: در راستای افزایش مشارکت انتخابات باید امیدآفرینی و دستاوردهای نظام را برای مردم تبیین بیان کنیم، به عنوان نمونه در سالهای پهلوی کدام روستا آب شرب سالم داشت؟ هم اکنون معاندان با سیاه نمایی عملکرد نظام و انقلاب را وارونه جلوه میدهند و عدهای نیز به آنها کمک میکنند.
اقدامات نظام و دولت مغفول واقع شده است
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه گفت: این نظام و دولت مظلوم واقع شده است، مردم از اقداماتی که در حال انجام است بی خبرند که اقدامات مدیران باید در رسانهها اطلاع رسانی شود.
حمیدرضا حاجی بابایی افزود: ۳۵۰ میلیارد تومان برای تکمیل بیمارستان اکباتان از محل اعتبارات ملی تخصیص پیدا کرد در حال راه اندازی است و همچنین مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان برای راه مراد بلاغی تصویب شد.
وی ادامه داد: پروژه چهل چمن صدا و سیما با قدرت در حال انجام است و آبرسانی به همدان در وضعیت مطلوبی قرار دارد فقط مردم طعم آب را گوارا نمیدانند و برای گوارا شدن آب ۲ پروژه مهم در حال پیگیری است.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت سیزدهم ۲ طرح مهم در حوزه ترافیکی و اتوبان سازی به پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین هدیه کرد.
حاجی بابایی ادامه داد: پیگیری راه اندازی تراموا و کنارگذر سیدجمالالدین اسدآبادی همدان از یکسال قبل انجام شده طبق اعلام وزارت طی قرارداد ۵۰ درصدی با بخش خصوصی انجام میشود که پیگیری و حمایتهای استاندار همدان جای قدردانی دارد.
وی افزود: مردم ما امروز نیاز به امید و امنیت دارند، مدیران باید با سرعت و قدرت کار کند و ما نمایندگان مجلس حمایت میکنیم.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی گفت: استان همدان، پایتخت تاریخ و تمدن در کشور خوشنام است و آیتالله رئیسی برای همدان احترام خاصی قائل است و پیشرفت اقدامات عمرانی در این استان مطلوب ارزیابی میشود.
حاجی بابایی ادامه داد: شهرک صنعتی بوعلی ۲ در حال راه اندازی است و ۵۰۰ هکتار به شهرک فناوری همدان افزوده میشود.
وی، بزرگترین معضل استان را نداشتن کارگر و نیروی کار دانست و افزود: هم اکنون نظام به جهاد تبیین نیاز دارد و بزرگترین کمک به انقلاب این است که دانشآموزان و جوانان را هفتگی به بازدید از کارخانه، پتروشیمی و کمباین سازی ببرید و مدیران با حضور در مدارس و مساجد عملکرد دولت را تبیین کنند.