به گزارش پایگاه خبری استانسازان؛ معاون استاندار همدان و فرماندار ویژه ملایر در این آئین، دهنوآورزمان را یکی از روستاهای شاخص در حوزه مبلمان منبت دانست و گفت: برگزاری چهارمین رویداد ملی مبل و منبت، به طور حتم رونق اقتصادی در تمامی بخشها را به دنبال دارد و در عین حال ظرفیتهای طبیعی و تاریخی این شهرستان و روستاها را به مسافران و گردشگران معرفی خواهد شد.
سلمان اسماعیلی اظهار داشت: هر شب یک رویداد و جشن در نقاط مختلف این شهرستان پیشبینی شده تا بتوانیم روزهای خوب و خاطره انگیزی را برای هموطنان رقم بزنیم.
وی با اشاره به فعالیت بیش از ۱۰ هزار هنرمند صنایع دستی در حوزه مُبل و منبت در این شهرستان، افزود: به وجود روستایی همچون دهنوآورزمان افتخار میکنیم که با هنر دست خود اجازه ندادند بیکار در این روستا وجود داشته باشد.
فرماندار ویژه ملایر با بیان اینکه طی چند سال گذشته موفق به اخذ ۲ نشان جهانی مبل و منبت و انگور شدیم، ادامه داد: ملایر جزء معدود شهرهای ایران است که ۲ نشان جهانی دارد و باید گامهایی برای حفظ و تثبیت این نشانهای برداریم و الزامات مورد نیاز محقق شود.
اسماعیلی توسعه زیرساختها و برگزاری رویدادهایی در تراز ملی و جهانی را از جمله این الزامات برای تثیبت ۲ برند جهانی عنوان و بیان کرد: قبل از همهگیری کرونا سه جشنواره با مشارکت فعالان بخش خصوصی، مردم و دولت برگزار شده بود که با مهار کرونا، امسال برنامهریزی دقیق و منسجمی برای برگزاری چهارمین جشنواره ملی مبل و منبت صورت گرفت.