به گزارش پایگاه خبری استانسازان؛ به نقل از تسنیم، سید مجتبی حسینی شامگاه سهشنبه در نشست با راهنمایان گردشگری استان همدان، اظهار داشت: راهنمایان گردشگری میتوانند نقش مؤثری در شناسایی میراث ملموس و ناملموس استان همدان داشته باشند.
وی افزود: راهنمایان سفیران فرهنگی هستند که در تقویت و تبلیغ درست از پتانسیلهای گردشگری استان و حفظ میراث به یاد مانده از گذشتگان اثر گذار بوده و باید دغدغههایشان برطرف شود.
حسینی از لزوم توجه بیشتر به معرفی سایت تاریخی هگمتانه منظر تاریخی شهر همدان سخن گفت و ادامه داد: اختصاص فضایی به عنوان دفتر انجمن ترجیحاً در مجاورت بافت سنتی و بازار همدان یا در محوطه سایت تاریخی هگمتانه به عنوان مرکز اطلاعرسانی گردشگری از جمله مواردی است که با کمک گرفتن از راهنمایان گردشگری لزوم ایجاد آن محسوس است.
معاون اقتصادی استاندار همدان همچنین گفت: به منظور کمک به خودکفایی اقتصادی راهنمایان گردشگری درصدد هستیم بتوانیم از محل اعتبارات تبصره 18 تسهیلاتی را برای این عزیزان در نظر بگیریم.
حسینی به لزوم آموزشهای هدفمند برای تورگردانان و راهنمایان گردشگری اشاره کرد و گفت: یکی از نقاط آسیب شناسی شده در مسائل مربوط به راهنمایان گردشگری بحث آموزش و تولید محتوا است که برای حل این موضوع تفاهمنامهای با فنی و حرفهای در دستور کار است تا راهنمایان عزیز تحت آموزش تخصصی تولید محتوا قرار گیرند.
وی تاکید کرد: شهرها و کشورهای توسعهیافته در حوزه گردشگری بخش مهمی از شناساندن ظرفیتها و جاذبهها برای مسافران را از طریق راهنمایان سفر یا همان تورلیدرها محقق میکنند بر همین اساس لازم است از ظرفیت این قشر آموزش دیده در معرفی ظرفیت های گردشگری استان بیشتر استفاده شود.
حسینی با بیان اینکه همدان ظرفیت لازم برای تعریف بستههای گردشگری تاریخی، تفریحی و فرهنگی را دارد، گفت: دراستان همدان چون بستر تاریخی بیشتر دیده شده توجه به ظرفیتهای تاریخی نیز بیشتر اهمیت بنابر این باید توجه کافی به بسترهای تاریخی همدان در معرفی این استان به عنوان مقصد گردشگری اولویت قرار گیرد.