به گزارش استانسازان، محمدابراهیم تولایی، فعالیت ۱۴۰ شرکت دانشبنیان در استان در دیدار با معاون صندوق شکوفایی و نوآوری کشور و رئیس پارک علم و فناوری و رئیس صندوق پژوهش استان، اظهار کرد: شرکتهای دانشبنیان باید خلق ثروت و سرمایه داشته باشند و پارک علم و فناوری باید دست دولت را بگیرد تا در استان رونق اقتصادی ایجاد شود.
تولایی با بیان اینکه مجموعه استانداری از شرکتهای دانشبنیان نوپا و جوان حمایت میکند تا این شرکتها باری از مشکلات استان بردارند و در مازندران توسعه اقتصادی ایجاد کنند، عنوان کرد: شرکتهای دانشبنیان فهرست محصولات تولیدی و بازار هدف خود را به استانداری اعلام کنند تا با دستگاههای اجرایی استان مکاتبه شود از این محصولات خریداری شود.
وی با اشاره به اینکه شرکتهای دانشبنیان به کمک بنگاههای اقتصادی استان بیایند و جلوی ضرر پیدا و پنهان این بنگاهها را بگیرند، بیان کرد: این شرکتها میتوانند ۳۸ شهرک و ناحیه صنعتی استان را مورد پشتیبانی و راهبری خود قرار دهند.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران از آمادگی استان برای ورود شرکتهای دانشبنیان برای حل چالشهایی چون پسماند، تنش آبی، مدیریت جنگلها، اقتصاد دریامحور، کشاورزی و شیلات سنتی خبر داد و گفت: برای همکاری با شرکتهای دانشبنیان استان هیچ محدودیتی قائل نیستیم.
تولایی از فعالیت ۱۴۰ شرکت دانشبنیان در استان خبر داد و افزود: ۶۰ درصد این شرکتها نوپا و کوچک هستند.
وی از اعطای تسهیلات تا سقف ۱۰۰ میلیارد تومان به این شرکتها خبر داد و خاطرنشان کرد: در مازندران ۱۵۰۰ میلیارد تومان مصوبه داشتیم که ۱۱۰۰ میلیاردتومان تسهیلات پرداخت شد و مابقی در حال پرداخت است.
خالقی معاون صندوق شکوفایی و نوآوری کشور هم در این دیدار با اشاره به فعالیت ۷۰ صندوق پژوهش فناوری در کشور، گفت: سرمایه صندوق پژوهش مازندران تاکنون حدود ۳۰ میلیارد تومان است که هدفگذاری شده این رقم به ۵۰۰ میلیارد تومان ارتقاء یابد.
گفتنی است، در پایان این دیدار، تفاهمنامه اعطای تسهیلات به ۲۷ شرکت دانشبنیان استان امضا و به صورت نمادین با چهار شرکت تبادل شد.