به گزارش پایگاه خبری استانسازان؛ استان ایلام هم از این قضیه مستثنی نیست؛ حال سؤال از معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام و استاندار ایلام این است که اگر تا الان واحدهای راکد کماکان وجود داشتند و تایین تکلیف نشده بودند، چرا مدیر شرکت شهرکهای صنعتی بازخواست نشده و از او گزارش خواسته نشده که مشکلات این واحدها چه هستند و جلسه ستاد تسهیل برای این واحدها تشکیل شود؛ اگر هم برگزار شده و مشکلات عمده بوده به طوری که از حل آن از توان رئیس شهرک خارج بوده که معاون اقتصادی، استاندار و رئیس سازمان صمت استان و ... هستند که باید پاسخگوی تعطیلی واحد صنعتی تولیدی باشند. یک زمان هم مالک واحد علاقهمند به ادامه دادن نیست که در آن صورت هم قانونی برای اجبار به آغاز فعالیت وجود ندارد و این به معنای تعطیلی واحد تا اطلاع بعدی توسط مالک است!
اما شهریار عباسی در نشست تکریم و معارفه مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان ایلام، اظهار کرد: این استان با توجه به وضعیت جغرافیایی خاص و کوهستانی بودن، با کمبود زمین در راستای واگذاری به صنایع جدید با مشکل مواجه است و با توجه به استقبال سرمایهگذاران برای حضور در استان و سرمایهگذاری در بخشهای مختلف، باید واحدهای راکد و بلااستفاده تعیین تکلیف و در صورت لزوم خلع ید شوند.
وی در ادامه با اشاره به هزینه های سنگین تأمین زمین در استان، افزود: این موضوع موجب مشکلاتی بر سر راه سرمایهگذاران و سرمایهگذاری در استان میشود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام با تاکید بر اینکه از واحدهای تولیدی فعال در استان حمایت میشود، تصریح کرد: واحدهای راکد و غیرفعال در سطح شهرکهای صنعتی استان باید هرچه سریعتر تعیین تکلیف شوند.
عباسی ادامه داد: زمینهای زیادی در قالب قرارداد برای اجرای طرحهای تولیدی در سطح شهرکهای صنعتی و غیر از آن در استان به مجریان طرحها واگذار شده اما در برخی موارد هنوز طرحی در این زمینها اجرا نشده یا اینکه طرح غیرفعال است و لازم است که این اراضی نیز تعیین تکلیف شده و با تدوین ساز و کارهای لازم، این اقدام عملیاتی شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام گفت: مردم استان به واسطه پایمردی، از جان گذشتگی و دفاع از مرزهای کشور در دوران هشت سال دفاع مقدس و امروز به عنوان خادمان زائرین عتبات عالیات شایسته بهترین خدمات هستند چرا که همواره برای سرافرازی ایران اسلامی تلاش کرده و در صحنه های مختلف حضور داشتهاند.
وی تاکید کرد: توجه به شکاف ایجاد شده استان با استانهای توسعه یافته به واسطه هشت سال جنگ و دوران بازسازی، حمایت از سرمایهگذاران و اختصاص اعتبار ویژه برای توسعه این استان از جمله انتظارات به حقی است که از سازمان شرکت شهرکهای کشور میرود.
عباسی به بحث تأمین زمین برای احداث شهرک تولید برق خورشیدی و تولید برق در استان اشاره کرد و افزود: ورود به بحث انرژیهای تجدیدپذیر و نو از سیاستهای دولت بوده و در استان ایلام نیز در این خصوص گامهای خوبی برداشته شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام تصریح کرد: برای اجرای شهرک تولید برق خورشیدی ۱۰۰ هکتار زمین مورد نیاز است که بر اساس آن در فاز اول ۴۵مگاوات برق از این طریق در استان تولید میشود.
وی همچنین به بحث، تکمیل زنجیره ارزش راهبردی در استان اشاره کرد و گفت: تکمیل زیرساختها و ظرح وظایف تکمیل زنجیره ارزش در استان باید پیگیری و دنبال شود.
در این آیین از زحمات "موسی حاتمی" قدردانی و "علی نادری" به عنوان مدیرعامل جدید شرکت شهرک های صنعتی ایلام معرفی شد.