احمد محمدیزاده در نشست با مدیرعامل بانک صنعت و معدن کشور نقش بانکها در توسعه سرمایهگذاری و افزایش تولید را مهم دانست و با قدردانی از بانکهای عامل در تحقق این مهم اظهار داشت: استان بوشهر در ابعاد گوناگون دارای ظرفیتهای مهمی در بخشهای مختلف صنعتی، آبزیان، کشاورزی و صنایع پایین دستی محصولات نفتی و گازی و پتروشیمی دارد.
وی به پرورش آبزیان پرداخت و با اشاره به تولید ماهی و میگو پرورشی در استان بوشهر گفت: اکنون طرحهای مهم پرورش میگو و ماهی در سواحل استان بوشهر در مدار تولید و بهرهبرداری قرار دارد.
استاندار بوشهر تکمیل زنجیره ارزش آبزیان را در اولویت برنامهها دانست و بیان کرد: تولید لارو آبزیان برای پرورش، راهاندازی کارخانه غذای آبزیان پرورشی، فرآوری محصولات و بستهبندی از جمله زنجیره ارزش آبزیان و در حال تکمیل شدن است.
محمدیزاده با اشاره به اینکه پرورش آبزیان در نوار ساحلی روستاهای استان بوشهر در مقیاس کوچک طراحی شده است تصریح کرد: برای پرورش ماهی در قفس واحدهای پرورشی کوچک برای روستاییان طراحی شده و با پرداخت وام قرضالحسنه بانکی زمینه راهاندازی آنها با مشارکت جوانان روستایی فراهم میشود.
وی محصولات پرورش ماهی را صادراتی دانست و با بیان اینکه محصول این طرحها پیش خرید میشود اضافه کرد: اکنون ظرفیت تولید طرحهای پرورش ماهی در قفس استان بوشهر سه برابر افزایش یافته است.
استاندار بوشهر با بیان اینکه ظرفیت تولید ماهی در قفس در خلیج فارس از 3 هزار تن به 9 هزار تن رسیده است اضافه کرد: ظرفیت تولید ماهی در قفس به میزان 12 هزار هدفگذاری شده است که سازمان اوقاف و امور خیریه تاکنون به ظرفیت 3 هزار تن راهاندازی کرده و تا اردیبهشت ماه سال آینده به 5 هزار تن افزایش مییابد.
محمدیزاده با بیان اینکه پرورش ماهی در خلیج فارس بسیاری از هزینههای جانبی را کاهش میدهد گفت: قفسهای کوچک برای روستاییان در نوار ساحلی استان بوشهر برای پرورش ماهی طراحی و اجرایی شده که طرحهای پرورش ماهی با قفسهای 10 تا 15 تنی در عمق 6 تا 10 متری دریا نصب میشود.
وی اهداف این طرح را درآمدزایی برای روستاییان در سواحل استان بوشهر دانست و بیان کرد: با اجرا این طرحها ضمن اینکه پرداخت اقساط بانکی از طریق درآمدزایی این محصول انجام میشود در عرصه بهبود وضعیت معیشتی و اقتصادی و اشتغالزایی روستاییان مؤثر است