به گزارش پایگاه خبری استانسازان؛ رصد بازار ظرف روزهای گذشته حاکی است؛ اگرچه کمبودی در بازار گوشت و مرغ وجود ندارد اما قیمت این مواد پروتئینی هم گران است و هم نوسان های قیمتی دارد.
سیدعلی احمدزاده در نشست ستاد تنظیم بازار، اظهار کرد: هرگونه افزایش قیمت در مواد خوراکی مردم ممنوع است و باید در قیمت گوشت تثبیت وجود داشته باشد. دستگاه های متولی این موضوع را کنترل کنند و هر دستگاهی که در این زمینه کوتاهی کند باید جوابگوی دولت باشد.
وی افزود: اگر جوجه ریزی افزایش داشته نباید قیمت مرغ در استان ما بالاتر از سایر استانها باشد، مدیران مربوطه موظف هستند این تفاوت قیمت را رفع کرده و به متوسط کشوری برسانند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به نزدیکی به پایان سال، در پیش بودن ماه مبارک رمضان و عید نوروز، ادامه داد: انتظار داریم اصناف وضعیت معیشتی مردم را درک کنند و با آنها همرا شوند.
احمدزاده بیان کرد: دولت تکلیف کرده که هیچ گونه افزایش قیمتی نداشته باشیم بنابراین باید قیمت گوشت قرمز تثبیت و قیمت مرغ کاهش داشته باشد البته در صورت واردات گوشت قرمز به کشور و استان قیمت این کالای اساسی نیز باید کاهش یابد.
وی خواستار نظارت حوزه اقتصادی و دستگاه های نظارتی بر بازار برای جلوگیری از افزایش قیمتها شد و افزود: تعزیرات حکومتی، بیشتر با نگاه تعامل با کسبه و بازاریان بر بازار نظارت داشته باشد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: مسئولان مربوطه برای تأمین مایحتاج ضروری مردم اعم از برنج، گوشت و مرغ، حبوبات، قند و شکر، خرما و سایر مواد مورد نیاز ماه مبارک رمضان و عید نوروز از هم اکنون برنامه ریزی کنند.
وی بر جلوگیری از افزایش قیمتها تاکید کرد و گفت: اقلام و کالاهای اساسی مورد نیاز مردم به نحوی عرضه شود که همه مردم بتوانند آن را خریداری کنند.
احمدزاده با اشاره به اینکه کارخانه روغن در استان فعال بوده و انبارها و سردخانهها نیز پر از میوه است گفت: بقیه اجناس مانند برنج و سایر مایحتاج به اندازه نیاز استان تأمین شود.
استاندار خاطرنشان کرد: آماری از وضعیت ذخیره سازی کالای اساسی مردم ارائه شود تا در صورت کمبود، تأمین و در ایام پایان سال با مشکلی مواجه نشویم.
وی به موضوع کمبود نهاده های دامی اشاره کرد و گفت: دولت برای رفع این مشکل چاره اندیشی کرده است.
احمدزاده بیان کرد: در نشست هیئت دولت این مسئله مطرح و مقرر شد هر استانی موضوع کمبود نهاده های دامی را از طریق واردات مدیریت کند که با این شرایط کهگیلویه وبویراحمد میتواند علاوه بر ورود نهاده های دامی صادرات محصولات کشاورزی را انجام دهد.
وی عنوان کرد: برخی از استانها به این موضوع ورود کردند ما هم باید در این زمینه اقدامی انجام دهیم تا مشکل نهادهها رفع شود و علاوه بر این میتوانیم با خارج از کشور ارتباط اقتصادی برقرار کرده و میوه و تره بار استان را صادر کنیم که زمینه ساز رشد اقتصادی استان و ایجاد اشتغال بیشتر باشیم.