به گزارش پایگاه خبری استانسازان؛ محمد بهرامی در گفتوگو با ایرنا ابراز کرد: هوشمندسازی فروش نان از اقدامها و دستاوردهای دولت سیزدهم است که موجب مشهود شدن بسیاری از تخلفات در حوزه آرد و نان به ویژه در زمینه کمفروشی شد.
وی افزود: مهارت نانوا در فرآوری خمیر و پخت نان نقشی مهم و موثر در کیفیت نان دارد و طی سال گذشته و امسال دورههای آموزشی به منظور ارتقای مهارت نانوایان در مرکز استان سمنان برگزار شده است.
بهرامی تصریح کرد: برای ارتقای کیفیت خدمت رسانی به شهروندان اکنون ۲۵ نانوایی در نقاط مختلف شهر سمنان تا ساعت ۲۲ نان پخت میکنند و افزایش شمار نانواییهای فعال تا ساعت ۲۲ در دستور کار است.
فرماندار سمنان گفت: حضور خباز با مباشرش در نانواییهای این شهرستان الزامی و در صورت نبود هر کدام از این افراد، مسئله مورد پیگیرد قانونی قرار میگیرد.
بهرامی اضافه کرد: بازرسیهای اخیر از نانواییهای مرکز استان سمنان نشان میدهد مالک خبازی و یا مباشرش در زمان فعالیت نانوایی حضور ندارند و فقط کارگر در نانوایی حضور دارد، غیبت خباز و نبود نظارت بر فعالیت کارگر نانوایی، بر کیفیت نان موثر است و بر این اساس، با نانواییهای متخلف برخورد میشود.