به گزارش پایگاه خبری استانسازان؛ به نقل از مهر، محسن افشارچی بعد از ظهر سهشنبه در نشست پرسش و پاسخ دانشجویی که در دانشگاه زنجان برگزار شد، با اشاره به اینکه برخی از برنامهها در استان کوتاهمدت و برخی دیگر نیز در بلندمدت اجرایی میشود، افزود: متأسفانه برخی مدیران با این برنامهها همراه نیستند.
وی در خصوص رضایتمندی از مدیران استان، اظهار کرد: در این خصوص نمیتوان نظر کلی داد ولی با ایان حال از مدیران زیرساختی از جمله آب، برق و گاز رضایت داریم، این در حالی است که برخی از مدیران نیز آن طور که باید با برنامههای استان همراه نیستند.
استاندار زنجان با بیان اینکه خوشبختانه برخی از مدیران استان توانستهاند در طول این مدت (۲ سال) تحولات خوبی را در جایگاه مدیریتی که حضور دارند، ایجاد کنند، تصریح کرد: در مورد تغییر مدیران در استان نیز باید اذعان کرد که همه این تغییرات به واسطه نماینده عالی دولت در استان نبوده و این اختیار به طور کامل در استان به استاندار واگذار نشده است.
وی در پاسخ به این سؤال که تا به امروز چند درصد از برنامههای استان تحقق پیدا کرده است، ادامه داد: بیتردید با درصد نمیتوان میزان تحقق برنامهها را در استان اعلام کرد؛ چرا که برخی از برنامهها در کوتاهمدت و برخی دیگر نیز قرار است در بلندمدت به اجرا گذاشته شود اما به طور کلی میتوان گفت که روند اجرایی برنامههای تدوین شده در استان مطلوب است.
افشارچی در ادامه از افزایش میزان تولید ناخالص داخلی در اقتصاد به عنوان یک ضرورت و اولویت در برنامههای استان یاد کرد و یادآور شد: با توجه به اینکه افزایش میزان تولید ناخالص داخلی به عوامل مختلفی بستگی دارد، از این رو نمیتوان بازه زمانی مشخصی را برای تحقق این امر در نظر گرفت؛ چرا که برخی اقدامات در این حوزه در کوتاهمدت به نتیجه رسیده و برخی اقدامات نیز در بلندمدت به منصهظهور میرسد.
نماینده عالی دولت در استان زنجان با یادآوری اینکه گرهگشایی یکی از اقداماتی بود که طی دو سال گذشته در صدد آن برآمده و امروز موفق به باز کردن بسیاری از این گرهها شدهایم، خاطرنشان کرد: معتقدیم استان طی دو سال گذشته توانسته است در برخی حوزهها به ویژه حوزههای زیرساختی از قبیل آب و برق به توفیقات ارزشمندی دست یابد.
سرعت و حرکت انجام کارها در استان زنجان رضایت بخش است
وی سرعت و حرکت انجام کارها در استان را رضایتبخش عنوان کرد و گفت: یکی از اموری که همواره در اولویت قرار دادهایم، بحث بازگشت واحدهای تولیدی و صنعتی راکد به چرخه تولید بوده که در همین راستا طی دو سال گذشته ۶۶ واحد راکد در استان به چرخه تولید بازگشته و همین امر باعث شده است تا در بخش صنعت استان شاهد ارتقا جایگاه باشیم.
افشارچی، انتخاب زنجان به عنوان پایلوت اجرای هوشمندسازی نرخ نان در کشور را یک اقدام جسورانه خواند و اظهار کرد: معتقدیم هر اقدامی در شروع میتواند با مشکلاتی همراه باشد اما اگر بخواهیم فقط به خاطر وجود مشکلات از ورود به برخی مسائل اجتناب کنیم، عایدی مثبتی برای استان به همراه نخواهد داشت، از این در موضوع پایلوت شدن زنجان در بحث هوشمندسازی نرخ نان نیز استقبال خوبی صورت گرفت.
وی با تاکید بر اینکه دولت وظیفه ایجاد زیرساخت برای فعالیتهای دانشبنیان را داشته و نباید خود به طور مستقیم وارد بحث اشتغال شود، افزود: این اقدام باعث خواهد شد تا دولت هر روز بزرگتر از دیروز شود، این در حالی است که ما باید امور مربوط به اشتغال را به بخش خصوصی به ویژه فعالیتهای دانشبنیان سپره و دولت را مکلف به ایجاد زیرساختها در این زمینه کنیم که نمونه بارز این نوع عملکرد را میتوان در ژاپن که جمعیتی به مراتب بیشتر از ایران اما دولتی کوچکتر از دولت ما دارد، به عینه دید.