علیرضا قاسمیفرزاد شنبه ۴ آذر در جلسه بازآفرینی شهری استان همدان، اظهار کرد: انتظار داریم در سطح شهرهای استان به ویژه شهرهایی که دارای بافت با قدمت بیشتری هستند، حرکت جهادی و بسیجی وجود داشته باشد چرا که هم برای ساکنان این محلات میتواند منشأ انر مثبت باشد و هم از وقایع غیرمترقبه پیشگیری شود.
وی با بیان اینکه شهرداریهای همدان و ملایر اهتمام ویژهای در زمینه صدور پروانه در بافتهای فرسوده بهکار بگیرند، تصریح کرد: از حجم زیاد پرسنل شهرداریها بهکارگیری شود تا بندهای ۱۹گانه تشویقی برای ساختوساز در این بافتها به مردم اطلاعرسانی شود.
استاندار همدان با اشاره به اینکه ساختوساز در بافت فرسوده به نفع شهرداریها هم است، افزود: ساختوساز در بافت فرسوده علاوه بر تولید مسکن، باعث زیبایی سیما و منظر شهری نیز میشود.
وی درباره مشکل همپوشانی بافت فرسوده و بافت تاریخی در برخی مناطق، بیان کرد: مشکل تاریخی و فرسوده بودن محلات با نگاه مساعدی از سوی میراث فرهنگی حل شود بهطوری که روی ساختمانهایی که قدمت زیادی ندارند و وجود آنها باعث ایجاد خطر برای مردم میشود، سختگیری نشود.
استاندار همدان با اشاره به اینکه باید محدوده تاریخی بازنگری شود، ادامه داد: بعضی از بافتهای فرسوده در آینده تبعات اجتماعی خواهند داشت بنابراین باید فکر اساسی برای آن شود.
وی با بیان اینکه بندهای ۱۹گانه سیاستهای تشویقی به انبوهسازان ابلاغ شود، اظهار کرد: جدیت لازم برای اجرای آییننامه بند «ث» تبصره ۱۱ ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۲ در استان وجود دارد.
قاسمیفرزاد یادآور شد: شهرداران شهرهایی که بافت فرسوده زیادی دارند، ستادی در این زمینه تشکیل دهند و کمیتهای برای اطلاعرسانی مردم به محلات اعزام شود در ضمن از انبوهسازان دعوت میشود از این فرصت استفاده کنند.