شهریار عباسی در نشست کمیته شیر مدارس استان، اظهار کرد: تحقیقات تغذیهای نشان میدهد که دانشآموزان چون در سن رشد هستند باید در طول روز شیر مصرف کنند و در صورتی که مصرف شیر در مدارس فرهنگ سازی نشود، شاهد خطرات جبرانناپذیری خواهیم شد.
وی گفت: شیر مدرسه از دیرباز به صورت حرکتی جهانی در بسیاری کشورها در برنامه مدارس قرار گرفته است. چرا که کودکان در سنین رشد هستند و بیشترین نیاز را به مواد مغذی، ویتأمینها، پروتئینها و کلسیم دارند.
معاون استاندار ایلام تصریح کرد: اصرار به مصرف شیر مدرسه، فرهنگسازی مصرف شیر در بین دانشآموزان است. در برنامههای جهانی تاکید شده تا مصرف شیر دانشآموزان در کنار معلم باشد تا فرهنگسازی شود. چرا که به طور معمول الگوی دانشآموز در مدارس معلمان میباشند.
وی با بیان اینکه طی سالیان متمادی مصرف شیر در مدارس در قالب طرح «شیر مدرسه» انجام شده است، تصریح کرد: بعد از هدفمندی یارانهها، تأمین اعتبار و بودجه شیر مدرسه تخصیص نیافت و این طرح از برنامهها خارج شد که بدون شک به وضعیت تغذیهای در کشور صدمه وارد شد.
عباسی تصریح کرد: استان ایلام دارای شیر خام کافی است اما به علت نبود فناوری جهت استرلیزه نمودن آن با مشکلاتی در این راستا مواجه است که باید شرکت استرلیزه مربوط در استان احیا و راهاندازی شود.
در این نشست مقرر شد اداره کل آموزش و پرورش با تشکیل کمیته داخلی رایزنیهای متعددی با شرکتها مخصوصاً شرکت شیرین عسل تبریز و شرکتهای ۲۲گانه معرفی شده انجام دهد.