به گزارش پایگاه خبری استانسازان؛ به نقل از تسنیم، محمدعلی شاه حسینی در نشست کارگروه آرد و نان استان یزد با اشاره به اینکه نان بخش اصلی و مهمترین قسمت از سبد غذایی مردم کشور ماست، افزود: به همین دلیل و با توجه به میزان بالای مصرف نان در بین مردم، بحث استانداردسازی و افزایش کیفیت نان باید همیشه در دستور کار باشد و تمام بخشهای مرتبط باید تلاش کنند تا بهترین نان با کیفیت بالا در اختیار مردم قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه بیشترین گلایه مردم یزد از نانواییها مربوط به کیفیت آن است، گفت: میزان کیفیت نان به فرایند تهیه خمیر بستگی دارد و در صورتی که خمیر از کیفیت لازم برخوردار نباشد قطعا نان باکیفیتی هم به دست مردم نخواهد رسید.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار یزد، آمادهسازی خمیر و چانه به صورت صنعتی را در افزایش کیفیت نان موثر دانست و افزود: در صورتی که تولید خمیر به صورت صنعتی انجام شود، نه تنها نان باکیفیت و سالم تحویل مردم داده میشود، بلکه چانه هم کاملا استاندارد خواهد بود.
شاهحسینی تاکید کرد: ما نسبت به کیفیت پایین نانهای تولیدی در استان به هیچ عنوان بیتفاوت نیستیم و در صورتی که نانواییها در این زمینه کوتاهی کرده و نان بیکیفیت تحویل مردم دهند، در مرحله اول به آنها تذکر داده شده و در صورت تکرار، برخورد و تنبیه در نظر گرفته میشود.