استاندار مازندران با بیان اینکه برش شهرستانی برای توسعه و رونق اقتصادی استان باید تهیه شود، گفت: احیای ۲۲۰ واحد صنعتی و بهرهبرداری از ۱۳ پروژه بزرگ صنعتی از مهم ترین برنامههای سال جاری در استان است.
به گزارش پایگاه خبری استان سازان، سیدمحمود حسینی پور امروز در کارگروه اقتصادی و اشتغال استان مازندران اظهار کرد: در سال گذشته احیای واحدهای تولیدی راکد اجرایی شد، این طرح در کاهش نرخ بیکاری مؤثر بوده است.
وی راه اندازی ۳۳ طرح صنعتی دارای پیشرفت بیش از ۸۰ درصد با سرمایهگذاری ۲۵۴ هزار میلیارد تومانی در مازندران را جزو برنامههای سال جاری دانست و گفت: همچنین ۱۳ طرح بزرگ صنعتی با ۵ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری آماده بهره برداری است و احیای ۱۱۱ معدن راکد در سال جاری از اهداف و برنامهها است.
این مسئول با اشاره به جریانات و پشت پردههای واردات کالا در کشور گفت: جریان خاص فکری حاضر نیستند واردات کالا به خزر منتقل شود.
وی با اظهار اینکه توسعه واردات از بنادر شمالی در راستای تقویت کریدور شمال - جنوب تأثیر بسزایی دارد گفت: باید تمام مراودات تجاری را به سمت بخش خصوصی سوق داده و دولت را به طور کامل رها کنیم، بخش خصوصی باید با ایجاد کارگزاری قدرت را بالا برد واینگونه فساد را کاهش دهیم.
استاندار مازندران با ابراز عقیده درباره انتقال واردات از جنوب به شمال دروازه جدید فراری اقتصاد استان باز میشود، تصریح کرد:از این رو صادرات کالا را در استان افزایش مییابد.
استاندار مازندران فعال کردن کریدور شمال جنوب، توسعه واردات، صادرات از کشورهای همسایه و خزر را از برنامههای آتی در این استان ذکر کرد و گفت: توسعه صادرات و واردات در شمال یک پدافند غیر عامل محسوب میشود و کشور را از انحصار تجاری نجات میدهد.
نماینده عالی دولت در استان مازندران ضمن استقبال از پیشنهاد طرح تأمین و واردات نهادههای دامی افزود: اجرای این طرح با حذف هزینه های انبارداری، ارز و دلال همراه میشود.
این مسئول افزود: در این طرح نهادههای دامی از کشورهای اسیای مرکزی وارد مازندران و بدون انبارداری به مبادی مصرف منتقل میشود، دولت هم تعهد ارزی خود را ۶ ماه بعد انجام میدهد و همچنین نهادهها با ۳ درصد ارزانتر به دست مشتریان و مقصد خواهد رسید.