به گزارش پایگاه خبری استانسازان؛ به نقل از ایرنا، سید محمود حسینی پور در حاشیه صادرات اولین محموله مرکبات مازندران به روسیه با کشتیرانی دریای خزر در بندرامیرآباد در گفتوگو با خبرنگاران افزود: در سفر هیئت عالی رتبه تجاری اقتصادی مازندران به کشور روسیه چندین مسائل زیربنایی موردتوجه قرار گرفت که رعایت استانداردهای بهداشتی در حوزه صادرات محصولات غذایی از جمله آنها بود.
وی با اشاره به اینکه، مهمترین شاخص صادرات کالا از مازندران به روسیه رعایت استانداردهای بهداشتی است، ادامه داد: اختلافاتی میان سازمان قرنطینه روسیه و دامپزشکی مازندران وجود داشت و برخی مواقع محصولات استان ماهها در گمرکات میماند و یا مُهر قرمز میخورد.
مقام عالی دولت در مازندران گفت: در مذاکرات اخیر با مقامات کشور روسیه، مقرر شد گروهی از بازرگانان و فعالان تولیدات غذایی و دامپزشکی مازندران به روسیه اعزام شوند و در مدت یک هفته آموزش های استانداردهای مازندران و روسیه ارائه شود.
وی اظهارداشت : این مهم اقدام اساسی برای صادرات کالا است که به واسطه شرایط خاص کریدور شمال به جنوب و جایگاه استان در این حوزه در نظر گرفته شد.
حسینی پور ادامه داد: پس از بازگشت این گروه از کشور روسیه، این افراد آموزشهای صادراتی لازم را به تولیدات کنندگان لبنی و باغی ارائه خواهند داد تا برگشتی محصولات صادراتی به حداقل و صفر برسد.