به گزارش پایگاه خبری استانسازان؛ حسن بهرامنیا در جلسه گزارش دستگاههای ذیربط در خصوص احیاء و راهاندازی و افزایش ظرفیت واحدهای تولیدی راکد و نیمه فعال استان در سالن جلسات شهید ملکشاهی استانداری، اظهار کرد: احیاء واحدهای صنعتی راکد و نیمهفعال، اولویت جدی در توسعه استان است و فعالیتهای مناسبی در حمایت از تولید داخلی و ایجاد اشتغال در این حوزه انجام شده است.
وی گفت: بههمین منظور، هدفگذاری برای احیاء ۳۹ واحد راکد و نیمه فعال و همچنین افزایش ظرفیت واحدهای تولیدی، از ابتدای امسال در دستور کار قرار گرفته که در ۶ ماهه اول سال تعداد ۲۳ واحد احیا و یا افزایش ظرفیت صورت گرفته است.
استاندار ایلام تصریح کرد: از این ۲۳ مورد ۸ واحد تولیدی راکد احیا و ۱۵ واحد تولیدی نیز افزایش ظرفیت داشتهاند که منجر به اشتغالزایی ۹۷ نفر در احیا واحدهای تولیدی و ۱۳۶ نفر در حوزه افزایش ظرفیت واحدهای تولیدی شده که در مجموع ۲۳۳ اشتغال جدید در ۶ ماهه اول امسال محقق شده است.
بهرامنیا با اشاره به ظرفیتهای تسهیلات نهضت احیاء واحدهای راکد و نیمه فعال و تسهیلات تبصره (۱۸) برای افزایش ظرفیت واحدهای تولیدی، تصریح کرد: سهم استان ایلام از محل تسهیلات تبصره (۱۸) رقمی معادل ۴۴۴ میلیارد تومان است که ۲۷۶ میلیارد تومان از این اعتبار تخصیص یافته که پروندههای مربوطه به بانکهای عامل معرفی شده است.
وی با بیان اینکه سقف تسهیلات پرداختی در نهضت احیای واحدهای راکد ۵ میلیارد تومان است، تصریح کرد: به دنبال توسعه صنعت مرغداری هستیم و مبلغ ۲۲ میلیارد تومان برای راهاندازی کشتارگاه مرغ درهشهر مصوب شد.
استاندار ایلام تاکید کرد: بانکها همچنان که تسهیلات فعالسازی این واحدها را فراهم میکنند، باید بازه زمانی پرداخت تسهیلات را هم کوتاه کنند تا روند بهرهبرداری تسریع یابد. بهرامنیا با بیان اینکه سیاست مدیریت ارشد استان تکمیل پروژههای نیمهتمام است، تأکید کرد: اولویت پرداخت تسهیلات به طرحهایی خواهد بود که دارای پیشرفت فیزیکی بالا یا طرحهای پیشران و یا در راستای تکمیل زنجیره ارزش باشند.
وی در ادامه با انتقاد از خروج محصولات خام از استان گفت: باید با تبدیل محصول به ارز، آن را به ارزش افزوده تبدیل کرد تا از این طریق محصولات بهصورت خام از استان خارج نشود.
استاندار ایلام ادامه داد: تمرکز بر صنایع تبدیلی و دانشبنیان از مهمترین نیازهای اساسی استان است که هم در ایجاد اشتغال و هم در ارزش افزوده اثرگذار است.
استاندار ایلام در پایان با تأکید بر برگزاری منظم جلسات کارگروهها ادامه داد: کارگروه اشتغال، کارگروه نهضت ملی مسکن و کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، هر هفته و نهایتا یا دو هفته یکبار و در ساعات عصر و خارج از ساعت اداری برگزار خواهند شد تا به امور مردم بهتر رسیدگی شود.