فرزاد مخلصالائمه پیش از ظهر امروز در همایش تبیین استانداردهای دانش بنیان و دانش نماد در استان مرکزی با اشاره به اینکه استان مرکزی پیشران و پیشتاز تولید آرد و نان کامل شده است، اظهار داشت: نزدیک به 100 نانوایی در 11 شهرستان استان در حال طبخ و توزیع نان کامل هستند و نخستین و بزرگترین کارخانه آرد کامل کشور در استان مرکزی فعالیت دارد که گندم و آرد را بدون سبوسگیری و جوانهزدایی ارائه میکند.
وی افزود: آرد کامل اکنون استاندارد ندارد و برخی از نانواییها متقاضی آرد کامل هستند، نیاز است در این حوزه نیز استاندارد های مهم تسریع شود تا بتوان در جهت توسعه نان و آرد کامل گام برداشت.
استاندار مرکزی با بیان اینکه سازمان ملی استاندارد در ذهن مردم به عنوان یک سازمان معتبر شناخته شده است، عنوان کرد: برخی از ظرفیتهای شرکتهای دانش بنیان هنوز به طور کامل معرفی نشده و یا اختلاف نظراتی وجود دارد بنابراین نیاز است اطلاعات و استاندارهای لازم در خصوص نشان حلال، نشان دانش نماد به طور کامل منتقل شود.
مخلصالائمه با بیان اینکه ارتباط با فعالان بخش دانش بنیان از سوی مسئولان مربوطه باید تقویت و ظرفیتها معرفی شود، بیان کرد: بخش دانش بنیان باید پیشتاز دیگر بخشهای تولیدی در کشور باشد، در استان مرکزی به عنوان قطب تولید کشور و مهد صنعت این انتظار وجود دارد که جایگاه خود را در حوزه دانش بنیان بدست بیاورد چراکه در جایگاه خود قرار ندارد و یک عقب افتادگی نسبی نسبت به جایگاه واقعی وجود دارد و نیاز است تلاش بسیاری انجام شود.
وی با بیان اینکه استاندارد به عنوان گام نخست کیفیت باید مورد توجه همگان باشد همچنین دستگاههای مسئول برای معرفی ظرفیتها باید اقدام لازم را انجام دهند، ادامه داد: مبنای نشان حلال بدون هیچگونه چالشی سازمان ملی استاندارد است و وظایف دستگاههای دیگر ذیل سازمان ملی استاندارد است.
استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: هفته گذشته جلسهای با صندوق کارآفرینی در حوزه روستاهایی که میتوانند در حوزه دانش بنیان فعالیت داشته باشند برگزار شد و روستای نوفن با حضور برخی از شرکتهای دانش بنیان و فناور انتخاب شد و حوزههای توانمند در امر تولید و فروش محصولات روستایی بر پایه دانش بنیان میتوانند پا به میدان گذارند.