به گزارش استانسازان، مجتبی عبداللهی، استاندار البرز در نشست کارگروه تنظیم بازار استان البرز، اظهار کرد: باید موجودی انبارها در بخشهایی همچون گوشت قرمز، مرغ، برنج، روغن و سایر اقلام پرمصرف بهطور مستمر رصد شود تا در صورت نیاز، با هماهنگی دستگاههای ذیربط نسبت به تأمین بهموقع کالا اقدام شود.
عبداللهی بیان کرد: تأمین کالاهای اساسی و پر بودن انبارهای این نوع کالاها از ارکان آرامش بازار است که باید دراین زمینه دقت نظر کافی را داشت .
وی بر لزوم نظارت مستمر و دقیق بر بازار کالاهای اساسی و کیفیت نان در استان البرز تاکید کرد و از آغاز به کار تیمهای ویژه نظارت بر بازار خبر داد.
استاندار البرز با اشاره به اهمیت تأمین و توزیع بهموقع اقلام ضروری مردم، خاطرنشان کرد: نظارت جدی بر عملکرد نانوایان در خصوص کیفیت، وزن و قیمت نان باید در اولویت دستگاههای نظارتی قرار گیرد و با واحدهایی که از ضوابط تخطی میکنند، برخورد قانونی انجام شود.