به گزارش استانسازان، علی درمانی، فرماندار آستارا در گفتوگویی با اشاره به جایگاه نان در سبد غذایی مردم، اظهار کرد: نظارت دقیق، مستمر و کارشناسانه از وظایف مهم کارگروه آرد و نان است و تلاش میکنیم با همکاری همه دستگاههای اجرایی، نظارتها بر نانواییها را بهصورت مستمر و موثر دنبال کنیم تا خدمات بهتری به شهروندان ارائه شود.
درمانی با بیان اینکه رصد دقیق عملکرد نانواییها و ارائه گزارشهای شفاف، نقش مهمی در بهبود روند خدماترسانی دارد، عنوان کرد: کارگروه آرد و نان نسبت به رعایت موارد بهداشتی و کیفیت عرضه نان حساسیت ویژهای داشته باشد و با متخلفان از سوی تعزیرات حکومتی برخورد قانونی لازم صورت گیرد.
وی با تاکید بر اینکه آرد اختصاص یافته به نانواییها باید پخت و به دست مردم برسد، بیان کرد: ساماندهی نانواییها، تأمین و توزیع آرد و نظارت بر کیفیت و پخت نان باید از اولویتهای مهم کارگروه ساماندهی آرد و نان و کمیته نظارت این شهرستان مرزی و گردشگرپذیر استان گیلان در جهت رضایتمندی شهروندان باشد.
فرماندار آستارا خاطرنشان کرد: آرد اختصاص یافته به هر نانوایی باید پخت شود و با نظارت دقیق و کارشناسانه بر نانواییها، نحوه توزیع سهمیه آرد متناسب با نیاز منطقه و نحوه کارکرد نانواییها بررسی شود.
درمانی تاکید کرد: با توجه به اینکه درخصوص کیفیت نان و ساعات پخت نانواییها گلایههایی از سوی شهروندان وجود دارد، باید بازرسیها در این حوزه جدیتر و برخوردها بازدارنده باشد.
وی تصریح کرد: پخت نان با کیفیت از مهمترین حقوق شهروندان است که همه باید در راستای احترام به این حق تمام تلاش خود را به کار بگیریم و در مجموع بازرسی از نانواییها باید بازدارنده باشد و هیچ عذری از سوی نانواییها در صورت کم کاری پذیرفته نیست.