به گزارش استانسازان، عیسی شهامت، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد روز سهشنبه، در حاشیه دومین جلسه کمیته مدیریت مصرف برق استان، اظهار کرد: از ابتدای طرح جمعآوری ماینرهای غیرمجاز، ۱۰۱۸ دستگاه ماینر در استان جمعآوری شد که معادل مصرف یک سالِ ۲۲ هزار مشترک خانگی، برق مصرف کردهاند.
شهامت اضافه کرد: این ماینرها با وجود حجم زیاد مصرف برق و خسارتهای بزرگی که به بار میآورند، هیچ خروجی برای اقتصاد کشور ندارند.
وی با تأکید بر اهمیت مدیریت بار به منظور استمرار خدماترسانی، بیان کرد: کاهش یا قطع برق به مدت مثلا دو ساعت میتواند به طور موثری از قطعی گسترده برق در سطح کشور جلوگیری کند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به مصرف بهینه برق در بخش خانگی، اداری، تجاری و صنعتی، عنوان کرد: ۵۱ درصد از مصرف برق استان مربوط به بخش خانگی، ۲۰ درصد مربوط به بخش صنعتی و کشاورزی و ۱۷ درصد به بخش ادارای و تعرفه عمومی و مابقی در سایر بخشها اختصاص دارد.
شهامت با تاکید بر اینکه ادارات دولتی باید در کاهش مصرف برق پیشتاز باشند، خاطرنشان کرد: قوانین و دستورالعملهایی داریم که باید ادارات بخشی از نیاز خود را از انرژی خورشیدی تأمین کنند.
وی تصریح کرد: مصوب شده که هفتهای یک اداره باید برنامه عملیاتی خود را برای تأمین انرژی از محل پنلهای خورشیدی و دیزل ژنراتور ارائه دهد و این برنامه با اولویت ادارات پر مصرف انجام میشود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به ضرورت فرهنگسازی در زمینه مصرف بهینه برق، گفت: مصرف برق در استان بالاست و رشد مصرف استان نسبت به متوسط کشوری ۱۰ درصد بیشتر است، که نیازمند تلاش برای فرهنگسازی در این حوزه است.
شهامت با اشاره به بخش صنعت، تاکید کرد: برای صنایع، برنامهای مشترک برای کاهش مصرف در نظر گرفته شده تا تعطیلی و کاهش تولید نداشته باشیم و فقط مصرف را به ساعات کم باری و روزهای تعطیل جابهجا کنیم.