به گزارش پایگاه خبری استانسازان؛ وی برای همراهی مدیرکل ارشاد استان آذربایجان شرقی از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دستور داشت و استاندار هم برای حل مشکل این دانشگاه پادرمیانی کرده بود اما نتیجهای حاصل نشد.
اما قضیه به روایت مؤسس این نهاد فرهنگی در بخش خصوصی و سرمایهگذار بخش خصوصی این گونه است که: مؤسسه الف فعالیتهای فرهنگی هنری آموزشی خود را در سال 1389 در مقیاس بینالمللی از تبریز آغاز و در سال 1399 مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر الف را تأسیس کرد که دارای 23 رشته تخصصی هنر از جمله رشته های موسیقی، سینما، تئاتر و هنرهای تجسمی است. این مؤسسه با برنده شدن در مزایده اداره ارشاد آذربایجان شرقی در مجتمع 29 بهمن تبریز اقدام به تعمیرات و تجهیز سالنها کرد. شروع فعالیت این دانشگاه با دوران فراگیری کرونا به صورت آنلاین شکل گرفت.
از زمانی که فعالیت دانشگاه آغاز شد ویروس کرونا در کشور فراگیر شده بود و بامشکلات زیادی روبهرو بود. بعد از کرونا مشکلات مؤسسه و دانشگاه کمتر میشود و چند ماه بعد اداره آتشنشانی به ساختمان مجتمع اخطار ناایمن بودن میدهد؛ دوباره فعالیت مؤسسه محدود شد.
بیگ نژاد برای حل مشکلات نزد وزیر فرهنگ و ارشاد میرود و وزیر دولت رئیسی هم برای حل مشکلات دستوری را به اداره ارشاد آذربایجان شرقی ابلاغ کرد تا قرارداد مؤسسه الف به دلیل این شرایط یکسال دیگر تمدید شود؛ اما مدیرکل ارشاد تبریز گفت این موضوع در حیطه اختیارات وزیر نیست! من اینجا مدیرکل ارشاد هستم و اگر دوست داشتم قرارداد شما را تمدید میکنم و اگر نه تمدید نمیکنم.
وی ادامه داد: با وجود تمام این تلاشها مدیرکل ارشاد استان اقدام به شکایت کرد تا حکم تخلیه بگیرد. در صورتی که حتی استاندار آذربایجان شرقی هم برای حل مشکل پادرمیانی کرده بود و این کار هم فایدهای نداشت. حال منافع مدیرکل ارشاد از این تعطیلی چه بود در مطالب بعدی به آن اشاره خواهد شد.
تنها درخواست هومن بیگنژاد با وجود دستور وزیر برای تمدید یکساله قرارداد تنها یک ترم مهلت برای کارگاه های هنرجویان بود تا مکان دیگری برای مؤسسه و دانشگاه زیر مجموعهاش دایر شود و منجر به تعطیلی نشود، اما دریغ از ذرهای همراهی. تمام این اقدامات انجام شد تا دانشگاه فرهنگ و هنر شمالغرب کشور تعطیل شود.
حال با تعطیلی این دانشگاه 700 دانشجو دچار مشکل میشوند و به دنبال آن 700 خانواده باید با دشواری های بیشتری روبهرو شوند چراکه اغلبشان از شهرهای همجوار هستند و اکثرا امکان مهاجرت به شهرهای دیگر و یا کشورهای همسایه را ندارند.
مدیر کل جدید اداره ارشاد آذربایجان شرقی تحصیل کرده رشته عمران است و مشخص نیست با استناد به چه مدرکی بر این مسند نشسته است اما با شناخت از مباحث عمرانی نا ایمن بودن ساختمان اداره ارشاد تبریز را بهانه کرد تا زودتر بتواند به مجتمع 29 بهمن تبریز نقل مکان کند و سرعت عمل این نقل مکان هم به این دلیل بوده است تا دانشگاه هرچه زودتر به تعطیلی کشیده شود. وی برای این مقصود حتی همزمان با فعالیت مؤسسه، اقدام به تخریب سرویس های بهداشتی و بستن دربهای ورودی اصلی مجتمع کرد.
لازم به ذکر است اداره ارشاد ساختمان چند طبقهای در کوی اطبا دارد و بخش اعظمی از مجتمعهای 22 بهمن و 29 بهمن نیز در اختیار آنهاست و میتوانستند فضاها را مدیریت کنند. البته برخی ساختمانهای ادارات و بیمارستانهای استان با مشکل فرسودگی و عدم ایمنی مواجه هستند و این بهانه خوبی برای تعطیلی دانشگاه فرهنگ و هنر نبود.
مؤسسه الف تنها مرکز آموزش هنر ویژه دانشجویان استثنایی است که بدون هزینه و تحت حمایتهای این دانشگاه با شرایط ویژه به تحصیل میپردازند و میتوانند وارد مقاطع کاردانی و کارشناسی هنر شوند و با وجود محدودیتها به صورت مستقل اشتغالزایی کنند.
استانسازان از این جهت که حامی بخش خصوصی در حوزه سرمایهگذاری در استانهای کشور است و این راه را یکی از مهمترین مسیرها برای توسعه متوازن و جلوگیری از مدل پایتختمحوری در تمام تصمیمات (مدل مرکز - پیرامونی) میداند آماده است پاسخ استانداری آذربایجان شرقی و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان را هم منتشر کند.