به گزارش استانسازان، جواد حقلطفی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین در همایش روز ملی شوراها، اظهار کرد: نهم اردیبهشت روز ملی شورا، روز تجلی اراده مردم در تعیین سرنوشت خود را تبریک میگوییم و بی شک قرار گرفتن و مواجه مستقیم با مردم سختی و ناملایماتی را نیز به همراه دارد و شوراها در برخورد مستقیم با درخواست مردم قرار دارند و همین موضوع سختی کار آنها را دو چندان میکند.
حقلطفی بیان کرد: بعد از گذشت ۲۶ سال از تشکیل شوراها و همچنین صدور دستور فرمان امام خمینی (ره)، نقش شوراها از چند جنبه قابل توجه ویژه است، اعضای شوراهای شهر و روستا بایستی در سیاست های کاری خود به این نکات توجه ویژه داشته باشند.
وی ادامه داد: شوراها نباید از ظرفیت مشارکتهای مردمی فاصله بگیرند و با تقویت این مشارکت، نشاط اجتماعی حاصل از مشارکت مردمی را شاهد باشند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین خاطرنشان کرد: توسعه پایدار جزو کلیدواژههایی است که باید در دستور کار شوراها قرار گیرد و همچنین آنها باید جای خالی نوآوری در خدمات را در استان پر کنند؛ این خدمات باید به روزرسانی شود و بر پایه علم پیش برود، البته اقدامات خوبی در برخی شهرها شاهد بودهایم و به علمی بودن برنامه و کارها توجه شده اما باز هم این موضوعات باید بیشتر پیگیری شود.
حقلطفی تصریح کرد: تقویت هویت محلهای باید در تصمیمات اعضای شوراهای شهر و روستا قرار داشته باشد و در مناطق مختلف استان، شهر و روستاها هویت دینی، اسلامی و ایرانی تقویت شود و در توسعه شهرها هویت محلات باید مورد توجه قرار گیرد.
وی تاکید کرد: اعضای شورا نظارت بر بودجه و عملکرد آن را جزو موضوعات مهم بدانند و از آموزش غافل نشوند و در این مورد به صورت مرتب و پشت سر هم باید در سال جدید وقت بگذارند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین گفت: سال آینده یک تجلیلی از شوراهای موفق خواهیم داشت و براساس عملکرد و تلاش آنها پنج رویکرد را به عنوان اهداف اصلی در سطح استان دنبال میکنیم که اگر به این نکات و سیاستگذاریها پرداخته شود، در نظام ارزیابی استفاده خواهد شد.
حقلطفی تاکید کرد: موضوعاتی که به عنوان رئوس مهم سرفصلهای ما در مدیریت شهری قرار دارد، شامل توجه ویژه به موضوع ساماندهی پسماند، توسعه حملونقل درون شهری، انرژیهای تجدیدپذیر و پنلهای خورشیدی و همچنین نگاه به درآمد پایدار است که این برنامهها را به صورت جدی مورد توجه قرار خواهیم داد.
وی تصریح کرد: مسئله مهم دیگر در خصوص شهرها این است که نقاط حادثه خیز در برخی شهرها مشاهده میشود که بایستی توسط پلیس راهور شناسایی شود و در این رابطه نیز تفاهمنامهای از سوی شهرداری و اعضای شورا منعقد و اعتبارات مورد نیاز برای رفع آنها در نظر گرفته شود.