به گزارش استانسازان، منوچهر حبیبی، استاندار کرمانشاه در نشست اعضای مرکز دیدهبان توسعه استان با معاون اجرایی رئیسجمهور، با اشاره به شکل گیری ایده ایجاد مرکز دیدهبان توسعه استان در ماههای گذشته، اظهار کرد: در سالهای گذشته فضای توسعه استان فقط شامل دستگاههای اجرایی و دولتی بوده، در حالی که انجمنها و تشکلهای دغدغهمندی در استان حضور دارند که میتوانند در این زمینه نقشآفرینی داشته باشند.
حبیبی بیان کرد: با توجه به اینکه خلاء نقشآفرینی و همگرایی این انجمنها و تشکلها احساس میشد؛ لذا در بدو ورودم به استان، راهاندازی مرکز دیدهبان توسعه در دستور کار قرار گرفت.
وی با بیان اینکه مأموریت راهاندازی این مرکز به سازمان جهاددانشگاهی استان واگذار شد، عنوان کرد: با توجه به اینکه جهاد دانشگاهی هم یک نهاد دانشگاهی است و هم اینکه با حوزه اجرا خوب آشناست، راهاندازی مرکز دیدهبان توسعه به این سازمان واگذار شد.
استاندار کرمانشاه با اشاره به حضور اساتید دانشگاهی و افراد صاحب نظر در مرکز دیدهبان توسعه، خاطرنشان کرد: مقرر شده که دیدهبان توسعه در نظام برنامهریزی استان به عنوان یک نهاد مشاورهای رسمی نقش و جایگاه داشته باشد.
حبیبی رسالت اصلی مرکز دیدهبان توسعه استان را تدوین محورهای اصلی توسعه، نظارت عالی بر روند توسعه، رصد فرایندها و اقدمات اصلی در این زمینه دانست و تاکید کرد: مرکز دیدهبان توسعه استان میتواند به عنوان پیشران و محرک توسعه استان نقشآفرینی کند.
وی با بیان اینکه انتظار میرود که مرکز دیده بان توسعه زمینه ساز ایجاد همدلی و وفاق در بین جامعه نخبگانی و صاحب نظران برای توسعه استان شود، تصریح کرد: دیدهبان توسعه استان در نشستها و شوراهای تصمیمگیری استانی باید نقشآفرینی کند، برای عموم مردم شناخته شود و نقش و برنامه آن برای ارتقاء شاخصهای توسعه استان برای عموم مردم مشخصتر شود تا روحیه امید را در جامعه شکل دهد.
استاندار کرمانشاه با تاکید بر اینکه به مرکز دیدهبان توسعه استان اعتقاد دارم و از ساختار نخبگانی آن کاملا حمایت میکنم، گفت: مرکز دیدهبان توسعه کرمانشاه میتواند در کشور پایلوت و الگو شود؛ معتقدم این جمع نخبگانی میتواند در تعیین روند و مسیر صحیح توسعه استان نقشآفرینی کند و شاخصهای آن را ارتقاء دهد.