به گزارش استانسازان، محمدرضا آمویی، فرماندار کرمانشاه در گفتوگویی با ابراز نگرانی از افزایش تعداد معتادین متجاهر در شهر کرمانشاه، از ارائه آمار تکاندهنده ۷ هزار نفری معتاد متجاهر در سطح شهر خبر داد و اظهار کرد: این آمار رو به افزایش است؛ در حالی که مرکز بازتوانی موجود برای این افراد همان مرکز ۲۵۰ نفری ۲۰ سال قبل است و این جوابگوی این جمعیت نیست.
آمویی با اشاره به ناکافی بودن ظرفیت مراکز بازتوانی موجود، بر لزوم گسترش این مراکز تحت قالب ماده ۱۶ و ۱۵ و مراکز درمانی تاکید کرد.
وی از پیگیریهای صورت گرفته برای راهاندازی مرکز کنگاور با همکاری بسیج و سپاه خبر داد و بیان کرد: مرکز کنگاور به عنوان یک مرکز صیانتی برای خروجیهای ماده ۱۶ در نظر گرفته شده تا پس از گذراندن دوره شش ماهه، افراد در آنجا مهارت آموزی شده و برای بازگشت به زندگی سالم آماده شوند.
فرماندار کرمانشاه از شناسایی چند ساختمان و سوله در سطح شهر با همکاری استانداری و شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خبر داد و عنوان کرد: قرار است این امکان تجهیز شده و برای ساماندهی معتادین متجاهر مورد استفاده قرار گیرند.
آمویی با بیان اینکه بخشی از معتادین متجاهر از استانهای دیگر به کرمانشاه میآیند، ابراز امیدواری کرد که با حمایت ستاد مبارزه با مواد مخدر و پیگیریهای انجام شده، بتوان هر چه زودتر نسبت به ساماندهی این افراد اقدام کرد.
وی با تاکید بر لزوم جداسازی نگهداری معتادین زن و مرد و تأمین اعتبارات لازم برای این منظور، از رایزنیهای انجام شده در این زمینه خبر داد.
فرماندار کرمانشاه با اشاره به موضوع زبالهگردی و ارتباط آن با معتادین متجاهر، خاطرنشان کرد: بخشی از زبالهگردهایی که در شهر میبینیم، متأسفانه معتادین هستند که از این طریق امرار معاش میکنند.
آمویی تصریح کرد: در ایام عادی سال روزانه ۷۵۰ تن زباله در کرمانشاه تولید میشود که ۱۰۰ تن آن قیمتی است که به جای اینکه توسط شهرداری جمعآوری شود، توسط معتادان متجاهر جمعآوری و در ضایعات فروشیها عرضه میشود.
وی با اشاره به طرح پایلوت تفکیک زباله از مبدا در یکی از مناطق شهرداری کرمانشاه، ابراز امیدواری کرد که با گسترش این طرح، بتوان ضمن ساماندهی زبالهگردها، از خطرات ناشی از افزایش مخازن زباله در سطح شهر نیز جلوگیری کرد.