به گزارش استانسازان، مهدی جعفری، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی در بازدید استاندار از دو واحد سردخانه در بیرجند، اظهار کرد: برای ماه مبارک رمضان و ایام نوروز در استان ۷۰۰ تن گوشت سفید و قرمز تأمین و ذخیرهسازی شد.
جعفری بیان کرد: در خصوص حجم ذخیره سازی اقلام اساسی در استان گفت: ۳۰۰ تن میوه تنظیم بازار و ۱۳ تن خرمای ماه مبارک رمضان ویژه ایام پایان سال در استان تأمین و ذخیرهسازی شده است.
وی افزود: امسال ۲۰۰ تن سیب و ۱۰۰ تن پرتقال والنسیا برای ایام پایان سال تأمین شده؛ به گونهای که میزان سیب خریداری شده به میزان ۲۰۰ تن و دو برابر مقدار سیبی است که سال گذشته در بازار توزیع شده است.