به گزارش استانسازان، شاپور رجائی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر در نشست کمیته ساماندهی و مدیریت سواحل به میزبانی بندر بوشهر، اظهار کرد: برنامه مقابله با آلودگیهای نفتی در خلیج فارس (با تمرکز بر آبهای بوشهر) تدوین شده و در قالب آن تکلیف بهرهبرداران و دستگاههای اجرایی بهخوبی مشخص شده است.
رجائی بیان کرد: در موضوعی مهم مانند آلودگی نفتی خلیج فارس، تمام دستگاههای مرتبط باید در ارتباطی هماهنگ و موثر با یکدیگر باشند و با هدف پیشبرد بهتر اهداف، تبادل اطلاعات آنها باید در کوتاهترین زمان ممکن، دقیق و مبتنی بر نگاه واقعی و کارشناسانه باشد.
وی با اشاره به اینکه بهرهبرداران تأسیسات نفتی نیز باید همگام با اجرای طرحهای توسعه دریامحور، اقدامات پیشگیرانه را در دستور کار قرار دهند، ادامه داد: در استان ساحلی بوشهر، تجارت، شیلات، اقتصاد دریا، گردشگری دریایی و فعالیتهای حوزه بنادر و دریانوردی بهعنوان اولویتهای اصلی مطرح هستند؛ بدین ترتیب، در این حوزه و متناسب با سند توسعه دریامحور، کوتاهی و قصور هیچکدام از دستگاهها پذیرفتنی نخواهد بود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر عنوان کرد: توسعه پایدار تنها در صورت رعایت الزامات محیطزیستی تحقق مییابد؛ بنابراین هیچ دستگاهی در مسیر توسعه نباید خود را جدا از حوزه محیطزیست و الزامات آن بداند.
رجائی خاطرنشان کرد: در حوزه ساحلی و فراساحلی، هر مجموعهای برای فعالیت ملزم به اخذ مجوزهای قانونی است و درجه اهمیت فعالیتها نافی دریافت مجوز نخواهد بود.