به گزارش استانسازان، مهدی زندیهوکیلی، استاندار مرکزی در نشست شورای اداری زرندیه لازمه پیشرفت استان مرکزی را برنامهریزی جامع و صحیح دانست و اظهار کرد: این برنامهریزی باید متناسب با پتانسیلهای هر شهرستان اجرا شود و با اجرای این رویکرد بدون تردید موفق خواهیم شد.
زندیهوکیلی با اشاره به اینکه اکنون دو نوع توسعه متوازن و پایدار پیش روی ما است، بیان کرد: لازمه توسعه متوازن پیشرفت در همه حوزهها و نقاط استان مدنظر است و در توسعه پایدار نیز هرگونه اقدام توسعهای باید با رعایت الزامات از جمله بحث زیست محیطی همراه باشد.
وی با بیان اینکه در سرمایهگذاری باید توجیه اقتصادی مورد توجه باشد، عنوان کرد: بدون شک در همه حوزهها هم ضعف و هم فرصتهای کارآمد و مفید وجود دارد؛ بنابراین باید ضمن شناسایی فرصتها، اولویتبندی نیز مورد توجه ویژه باشد.
استاندار مرکزی با تاکید بر اینکه برنامه اولویتدار مدیریت ارشد این استان، تسهیل مسیر سرمایهگذاری در بخشهای مختلف است، خاطرنشان کرد: چنانچه در تمام حوزهها برنامهریزی داشته باشیم و معایب و مزایا هر بخش شناسایی شود، آسیبهای کمتری متوجه سایر بخشها از جمله مسائل زیست محیطی میشود.
زندیهوکیلی با اشاره به اینکه بیشترین محدودیت منابع زیر زمینی در استان مرکزی مربوط به شهرهای ساوه و زرندیه است، تصریح کرد: از آنجایی که ۹۵ درصد منابع آبی در حوزه کشاورزی مصرف میشد، بدون شک زمانی که اشتغال و تولید باشد فروش نیز اتفاق میافتد و با توجه به اینکه میزان فروش با ارزش افزوده ارتباط دارد به طور حتم توسعه آن منطقه را به همراه خواهد داشت.
وی با بیان اینکه زیرساختها در برخی شهرهای استان متناسب با جمعیت و ظرفیتهای آن شهر نیست، افزود: تقویت ارتباط اجتماعی با صنعت صرفاً بحث مالی نیست بلکه کلید حوزه تولید سرمایهگذاری است.
استاندار مرکزی تاکید کرد: با توجه به اینکه میزان اعتبارات پاسخگوی اجرای پروژههای عمرانی نیست؛ از این رو هموار کردن مسیر برای سرمایهگذاری میتواند کاستیهای بودجه حوزه عمرانی را جبران کند؛ به همین سبب این مهم در اولویت اقدامات قرار دارد.
زندیهوکیلی توسعه پایدار را نیاز استان مرکزی دانست و گفت: در حوزه سرمایهگذاری ادارت استان و شهرستان باید همراه باشند و اقدام قانونی در جهت جذب سرمایهگذار باید در همان شهرستان انجام شود و بنده به عنوان مدیریت ارشد اجرایی استان همراه شما مدیران خواهم بود.
وی ادامه داد: ما در استان دوره مدیریتی جدیدی آغاز کردیم ممکن است تغییری در مدیریت برخی ادارات انجام نشود اما سیستم اداری نیاز به روح تازه و برنامهریزی جدید دارد.