به گزارش پایگاه خبری استانسازان؛ در ادامه این خبر آمده بود که معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان، صبح پنج شنبه ۵ مردادماه ۱۴۰۲ در جمع خبرنگاران در خصوص تعیین تکلیف حق و حقوق مسافران پرواز از مبدأ فرودگاه مهرآباد تهران به مقصد گرگان که به دلیل تأخیر در پرواز روز گذشته دچار سرگردانی شده بودند، اظهار کرد: پرواز ساعت ۹ و ۵۴ دقیقه صبح روز چهارشنبه ۴ مردادماه ۱۴۰۲ خطوط هوایی کیش ایر از مبدأ تهران به فرودگاه بینالمللی شهدای گرگان دچار نقص فنی گردید و به تأخیر افتاد.
سیدعلی مهاجر که خود مسافر این پرواز بود، ادامه داد: در جهت جبران حق و حقوق مسافران دستور ویژهای به «علی متانت» مدیرکل فرودگاههای استان گلستان جهت بررسی موضوع و رعایت شئونات مسافرین و برخورد با متخلفین صادر شده است.
وی با تأکید بر اینکه با پیگیریهای ویژه، کلیه مسافرین به بخش CIP فرودگاه مهرآباد تهران منتقل شدند، افزود: مقرر شده است هزینه خسارت تأخیر این پرواز پر حاشیه مطابق با قوانین و مقررات به همه مسافرین پرداخت گردد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان ضمن عذرخواهی از همه مسافرین صبور پرواز تهران به گرگان به دلیل تأخیر به وجود آمده و همچنین برخورد ناشایست خطوط هوایی شرکت کیش ایر، خاطرنشان کرد: از همه هم استانیهای عزیز درخواست میشود با ارائه گزارشات دقیق و به موقع ما را در خدمترسانی به همه مردم در دولت مردمی دکتر رئیسی یاری کنند.
عدم اطلاعرسانی درست و به موقع متولیان در خصوص اتفاق رخ داده برای هواپیما، باعث سرگردانی بیش از ۱۲ ساعته مسافرین و تضییع حق و حقوق آنها گردید که این کوتاهیها باعث ایجاد نارضایتی فراوان و در برخی موارد درگیری بین پرسنل شرکت کیش ایر با مسافرین شد.
شایان ذکر است هواپیمای این پرواز در ساعت ۲۱ شامگاه گذشته چهارشنبه ۴ مردادماه ۱۴۰۲ فرودگاه مهرآباد را به مقصد فرودگاه بینالمللی شهدای گرگان ترک کرد.
اگر معاون سیاسی استاندار مسافر این پرواز نبود ...
در جایی از خبر این خبرگزاری آمده که «سیدعلی مهاجر که خود مسافر این پرواز بود» این جمله به روایت خبرگزاری ایسنا نشان میدهد که معاون سیاسی خودش مسافر این پرواز بوده است.
افکار عمومی در این مورد چند سؤال میپرسد و میخواهد بداند که اول؛ اگر ایشان مسافر این پرواز نبود باز هم اینقدر تلاش میشد که موضوع رسانهای شود و اعلام عمومی شود که معاون سیاسی دستور پرداخت حق و حقوق مسافران را صادر کرده است؟
دوم اینکه هر روز به صورت میانگین چندین پرواز در فرودگاههای مختلف کشور با تأخیرهای کوتاه یا بلند مدت مواجه میشوند، سؤال اینجاست که کدام از این پروازها اینقدر حقوق مادی و معنوی مردم در آن در نظر گرفته میشود؟ آیا در این پرواز فقط به خاطر حضور آقای مسئول نیست که این تأخیر و دستور پرداخت حق مردم مهم میشود؟
سوم اینکه اگر قانون برای تأخیر حق و حقوقی برای مسافر قائل شده دیگر دستور معاون سیاسی یا هر مدیر دیگری را نمیخواهد! اگر هم قائل نشده دستور ایشان کاری غیر قانونی است! و چه لزومی دارد معاون سیاسی دستوری غیر قانونی بدهد و از مدیرکل فرودگاههای استان گلستان کاری را بخواهد که قانونی برای آن وجود ندارد.
در نهایت اینکه اگر کاری حق مردم است، انجام شود، نه اینکه حق مردم فقط زمانی به رسمیت شناخته شود که به موازات حق مسئولان باشد!