به گزارش پایگاه خبری استان سازان، سید مجتبی حسینی صبح امروز در ستاد تنظیم بازار استان همدان، اظهار داشت: در ماههای پیشرو مناسبتهای عید قربان و غدیر را داریم که برای افزایش توان کنترل و نظارت بر بازار و حفظ شرایط موجود از توان 30 نفر از نیروهای کمکی حراست کل استان در کنار سایر واحدهای نظارتی بر فعالیت بازار استفاده خواهیم کرد.
وی افزود: گروههای نظارتی بازار متشکل از تعزیرات، جهاد کشاورزی، اتاق اصناف، دامپزشکی و حتی علوم پزشکی در قالب 15 گروه کاری این وظیفه مهم را بر عهده دارند و تلاش خواهد شد ثبات بازار به لحاظ قیمت و عرضه اقلام مورد نیاز مردم بیش از گذشته حفظ و پایدار شود.
وی درباره سهم استان از صادرات سیبزمینی کشور نیز گفت: انتظار داریم که با توجه به قطب تولید بودن استان همدان بیش از 3 هزار تن سهمیه صادراتی برای استان پیشبینی شود که جهاد کشاورزی باید این موضوع را پیگیری کند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان نیز در این ستاد، اظهار داشت: گشت مشترک با تمام ظرفیت اجرا میشود و با متخلفانی که اقدام به گرانفروشی یا حبس کالا کنند، به طور جد برخورد میشود.
مرضیه یونسی اعلام کرد: از ابتدای سال تاکنون 164 گروه بازرسی، یک هزار و 337 بازدید انجام دادهاند که در این راستا 982 پرونده تخلف تشکیل شده است.
وی عنوان کرد: در حوزههای مرتبط با معیشت مردم، نظارتها تداوم داشته و در مورد تغییر قیمتهای احتمالی به صورت خودسرانه از تیررس تعزیرات به دور نمانده و ضمن مقابله با اخلالگران در نظم بازار اقتصادی برخورد قانونی و جدی با متخلفان در رسیدگی به پروندهها انجام میشود.
در این جلسه مدیران عضو ستاد به ارائه گزارشهای خود مبنی بر نحوه کنترل وضعیت تورم نقطه به نقطه در استان و آمار و اعداد موجود سازمان آمار کشور در این باره، نحوه تأمین گوشت قرمز از منابع موجود داخل کشور و خارج کشور، افزایش عرضه دام و سایر اقلام کالاهای اساسی و روش عرضه و تأمین آن، در نظر گرفتن 3 هزار تن سهمیه صادرات سیب زمینی، نرخ تورم ماهیانه 1.4 درصد و نقطه به نقطه 26.9 درصد طبق آمار مرکز آمار کشور، سخن گفتند که استاندار همدان راهکارهای مرتبط را ارائه داد.