کد خبر : 953 تاریخ : ۱۴۰۲/۴/۲۵ - 21:48
معاون عمرانی لرستان: مابقی حریم قلعه فلک‌الافلاک به میراث واگذار می‌شود معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان با اشاره به ظرفیت های گردشگری قلعه فلاک الافلاک گفت: با پیگیری‌های متعدد و تامین اعتبار پس از نقل مکان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، مابقی حریم قلعه نیز به میراث فرهنگی واگذار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری استان‌سازان؛ احمدرضا دالوند در جلسه بررسی وضعیت ثبت جهانی دره خرم آباد افزود: مجموعه فرهنگی- تاریخی قلعه فلک الافلاک از مهم‌ترین زیرساخت‌های گردشگری کشور محسوب می‌شود.
وی با بیان اینکه مهم‌ترین برنامه‌های دولت در لرستان ساماندهی ظرفیت‌های گردشگری و تاریخی است گفت: برخی صنایع در استان با وجود هزینه‌های‌ هنگفت نتوانسته‌اند در رفع مشکل اشتغال نقش بسزایی داشته‌ باشند، این در حالی‌است که مجموعه خصوصی کشت و صنعت و گردشگری فجر صفا لرستان در حوزه اشتغال‌زایی و توسعه گردشگری اقدامات خوبی داشته است.
دالوند بیان کرد: موضوع زیرساخت‌ها در همه زمینه‌ها بویژه گردشگری نقش مهمی دارد که متأسفانه در لرستان به دلیل بی‌توجهی از گذشته دچار مشکلاتی هستیم.
وی با بیان اینکه لرستان در حوزه میراث فرهنگی و ظرفیت‌های گردشگری از استان های برجسته و در بحث بارندگی جزو چهار استان پربارش کشور محسوب می‌شود، گفت: منابع آبی در این منطقه به دلیل نداشتن سدهای مناسب و برنامه‌ریزی مناسب بدون استفاده بهینه از استان خارج می‌شود.
دالوند برخورداری از پروازهای داخلی و خارجی و همچنین ریل آهن را از موضوعات مهم زیرساختی گردشگری عنوان کرد و افزود: راه آهن دورود -خرم‌آباد- اندیمشک پس از چندین سال تعطیلی مجدد بعد از تأمین منابع مالی فعال شده است. بدین ترتیب زیرساخت‌ها تا حدودی فراهم می‌شود.
وی با بیان اینکه ساماندهی ظرفیت‌های گردشگری و تاریخی لرستان از مهم‌ترین برنامه‌های دولت در لرستان است، افزود: در تخصیص اعتبارات نیاز به همکاری و توجه بیشتر وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی داریم تا بتوان از این ظرفیت‌ها به خوبی در راستای توسعه این صنعت و ایجاد اشتغال استفاده کرد.
دالوند اظهار کرد: صدا وسیما مرکز لرستان در معرفی ظرفیت‌های استان بخوبی اقدام کرده اما نیاز است به فرهنگ‌سازی در حفظ آثار و زیرساخت‌ها و توسعه صنعت گردشگری بیشتر توجه شود.
جلسه بررسی وضعیت ثبت جهانی دره خرم آباد با حضور مسئولان استان لرستان درحالی برگزار و امکان سنجی شد که این دره تاریخی از جمله دره‌های شگفت انگیز جهان به شمار می‌رود که باستان شناسان نیز نشانه‌هایی از قدیمی‌ترین سکونت‌گاه های بشر را در آن کشف کرده‌اند و تلاش برای ثبت جهانی آن جریان دارد.