به گزارش پایگاه خبری استانسازان؛ به نقل از تسنیم، جلسه ستاد تنظیم بازار استان کرمان با حضور محمدمهدی فداکار استاندار کرمان و اعضای این ستاد در سالن پیامبر اعظم(ص) استانداری کرمان برگزار و وضعیت بازار گوشت مرغ و گوشت قرمز استان و کالاهای اساسی در ماههای پایانی سال و در آستانه عید نوروز و ماه رمضان بررسی شد.
استاندار کرمان در این جلسه با تبریک ولادت حضرت علی(ع)، اظهار داشت: هر سال در سطح بازار دو پیک مصرف در نوروز و ماه رمضان داشتیم که امسال این دو مصادف شده و در مجموع یک پیک مصرف داریم.
محمدمهدی فداکار بیان کرد: با توجه به اینکه قیمت گوشت قرمز افزایش پیدا کرده، مصرف مرغ خانوارها افزایش پیداکرده است و باید برنامهریزی لازم برای تأمین مرغ و جوجهریزی باید انجام شود.
وی با اشاره به اینکه بخش خصوصی باید برنامهریزی لازم در این حوزه داشته باشد و دولت هم حمایت خواهد کرد، گفت: مجوز خروج دام از استان کرمان به هیچ عنوان داده نشود و جهاد کشاورزی مسئول آن است.
استاندار کرمان با بیان اینکه دامی که در استان کرمان تولید میشود باید در داخل استان مصرف شود، ادامه داد: در استان کرمان با کمبود گوشت قرمز روبهرو هستیم و خروج دام زنده از استان کرمان ممنوع است.
وی با اشاره به اینکه کالاهای اساسی مردم باید تأمین شود و نباید برای مردم نگرانی ایجاد کرد، افزود: وارد کردن گوشت از زاهدان نیز در حال پیگیری است و امیدوار هستیم بتوانیم کمبودها را جبران کنیم.
فداکار با بیان اینکه تعاونی مرغداران برای تأمین گوشت مرغ همکاری خوبی داشتند، گفت: پیگیریهای جدی داشتیم که استان کرمان از واردات گوشت مرغ از استانهای دیگر بینیاز شود.
در این جلسه امیر حسنزاده معاون هماهنگی اموراقتصادی استانداری کرمان نیز، اظهار داشت: امسال در حوزه گوشت مرغ با کمک تولیدکنندگان وضعیت استان به ثبات رسیده است و مرغ مازاد استان نیز ذخیرهسازی میشود.
وی با اشاره به اینکه در حوزه گوشت قرمز، موضوع کشوری است، بیان کرد: با پیگیریهای انجام شده سه مسیر برای تأمین گوشت قرمز باز شده است و امیدوار هستیم که به زودی به نتیجه برسیم.
معاون هماهنگی اموراقتصادی استانداری کرمان با بیان اینکه برای تأمین میوه شب عید در استان، تعاون روستایی پای کار است، گفت: شهرداری کرمان هم همکاری خوبی برای مکانهای توزیع داشته است که جای تقدیر دارد.
در این جلسه مهدی حسینینژاد با تبریک ایام ولادت امام علی (ع) اظهار داشت: در ایام پایانی سال و نزدیک شدن به ماه رمضان قرار داریم.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمان با بیان اینکه روزانه 200 تن مرغ در استان کرمان نیاز داریم، افزود: از الان باید پیشبینی برای جوجهریزی در استان انجام شود تا در آن ایام با مشکل روبهرو نشویم.
علی باقری نیز در این جلسه با بیان اینکه روند تولید گوشت مرغ در استان کرمان خوب است، گفت: برنامهریزی برای ذخیرهسازی در حال انجام است.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر با توجه به تولیدی که در حال انجام است بازار مرغ استان کرمان اشباع شده است، ادامه داد: پیگیر مشکلات مرغداریهای استان کرمان هستیم.
مدیرکل جدید جهاد کشاورزی شمال استان کرمان با بیان اینکه پیگیر هستیم که واحدهای راکد به چرخه تولید برگردند، افزود: ذخیرهسازی گوشت مرغ را پیگیری میکنیم تا در ایام مورد نیاز و پیک مصرف بتوانیم بازار را تأمین کنیم.
وی با اشاره به اینکه در حوزه گوشت قرمز و تأمین آن از استانهای مرزی پیگیریهای لازم در حال انجام است تا گوشت گرم وارد استان شود، گفت: ممکن است در روزهای آینده قیمت گوشت گرم کاهش پیدا کند.
در این جلسه احمد مسعودی مدیرکل پشتیبانی امور دام استان کرمان نیز با بیان اینکه در سال جاری میانگین توزیع مرغ منجمد 3 هزار و 500 تن در سال است که بر اساس نیاز توزیع میشود، اظهار داشت: عمدتاً این توزیع در ماههای پایانی سال است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر با توجه به کمبودهایی که وجود داشت و نوسانات گوشت، بخش عمدهای از توزیع آن انجام شده است، گفت: از هزار و 800 تن توزیع گوشت مرغ منجمد امسال تاکنون هزار و 400 تن آن در سه ماهه ابتدای سال توزیع شده است.
مدیرکل پشتیبانی امور دام استان کرمان اشاره به اینکه در بحث گوشت قرمز از ابتدای سال 300 تن از محل سردخانههای پشتیبانی امور دام استان کرمان توزیع شده است، بیان کرد: 160 تن از این گوشت برای تنظیم بازار بوده است.