کد خبر : 92766 تاریخ : ۱۴۰۲/۹/۲۷ - 22:57
تاریخ شفاهی روستاهای بوشهر کتاب شود معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر گفت: به منظور حفظ ذخایر معنوی، نیاز است تاریخ شفاهی روستاهای استان از طریق مصاحبه با بزرگان، ریش‌سفیدان و خانواده‌‍های شهدا، گردآوری و در قالب مجموعه کتابی منتشر شود.

اکبر پورات در بازدید و ارزیابی از طرح اردوی فرهنگ و روستانگاری در استان بوشهر اظهار کرد: این طرح از ابتدای امسال آغاز شده که محور دوم آن از آبان ماه سال جاری در چهار روستا از توابع شهرستان گناوه از سر گرفته شده است.

وی افزود: طرح اردوی فرهنگ و روستانگاری علاوه بر حس نشاط و امید به اهالی روستا، موجب تقویت انسجام، هم افزایی، همدلی و مشارکت آنان در مسائل روستا شده و بین آنان همبستگی بیشتری ایجاد می‌کند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر با اشاره به برنامه‌های اجرا شده در روستاهای استان، تصریح کرد: دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استاندار بوشهر با برنامه‌ریزی و هماهنگی با سایر دستگاه‌های اجرایی مرتبط، مردم روستا را به میدان آورده و با مشارکت و همدلی آنان این طرح اجرا و عملیاتی نموده است.

پورات گفت: از جمله برنامه‌های اجرا شده در روستا، برگزاری کلاس‌های آموزشی، مشاوره تحصیلی، مشاوره‌های فردی و گروهی، آموزش مدیریت بحران، برگزاری مسابقات ورزشی، مسابقات بازی‌های بومی محلی، آموزش شیرینی پزی و پخت نان و غذاهای محلی، میز کتاب برای آگاهی بخشی و توانمندسازی مردم روستا بوده است.

وی عنوان کرد: علاوه بر برنامه‌های اعلام شده، تاریخ شفاهی روستا از طریق مصاحبه با بزرگان روستا، خانواده شهدا، ثبت می‌شود که پس از جمع آوری در قالب مجموعه کتابی منتشر خواهد شد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر بیان کرد: دفتر اجتماعی استانداری بوشهر در سال جاری در سه شهرستان دیلم، گناوه و دیر طرح اردوی فرهنگ و روستانگاری اجرا کرده و تا پایان سال این طرح در تمامی شهرستان‌های استان اجرا می‌شود.