به گزارش پایگاه خبری استان سازان، حسن بهرام نیا روز دوشنبه در جلسه کارگروه آرد و نان در استانداری ایلام گفت: ساعات پخت نان در نانوایی های استان از فردا ساعت ۵:۳۰ تا ۸:۳۰ صبح، ۱۰:۳۰ تا ۱۲ ظهر و ۵ تا ۸ عصر است، در این ساعات نانواییها موظف به طبخ نان و ارائه نان به مردم هستند.
وی با اشاره به اینکه به طور مستمر بازدید از ساعت کاری نانوایی های استان انجام میشود، افزود: در صورت بروز تخلف و کاهش ساعت کاری با نانواییها برخورد میشود.
استاندار ایلام اضافه کرد: یکی از مهمترین مطالبات مردم استان بحث کیفیت نان است، در این رابطه هم آموزش لازم به خبازان داده شود و اداره غله بحث کیفیت آرد را پیگیری تا از این به بعد شاهد پخت نان باکیفیت در استان باشیم.
بهرام نیا تصریح کرد: به طور مستمر بحث کیفیت و کمیت پخت نان در استان توسط نهادهای مسئول از جمله جهاد کشاورزی، سازمان صمت و تعزیرات پیگیری شود تا مشکلات مردم در این بخش کمتر باشد.
وی گفت: به تازگی مجوز ایجاد هشت نانوایی متناسب با ذائقه مردم ایلام صادر شده و این نانواییها متناسب با جمعیت شهر ایلام جانمایی شوند تا بخش دیگری از مشکلات حوزه نان شهر حل شود.
ساعات جدید پخت نان در نانوایی های استان ایلام اعلام شد
بهرام نیا با اشاره به اینکه هیچ مشکلی بابت تأمین آرد نانوایی های استان وجود ندارد، اضافه کرد: هیچ عذری از مسئولان مربوط به حوزه آرد و نان در استان برای کاهش کیفیت و کمیت و همچنین ساعت کاری نانواییها پذیرفته نیست و کم کاریها به عنوان ترک فعل شناخته میشود.
شاهد بعضی از تعطیلی های خودسرانه در نانواییها هستیم
فرماندار ایلام نیز در این نشست اظهار کرد: یکی از مهمترین مطالبات مردم شهر ایلام بحث کمیت و کیفیت نان است، در این مورد حساسیت های زیادی وجود دارد و نیاز است مسئولان به این بخش ورود جدی داشته باشند.
عبدالصاحب نادری بیان کرد: ۲۲۶ نانوایی در سطح شهر ایلام وجود دارد و باید بابت تأمین نان در شهر مشکلی وجود نداشته باشد، متأسفانه هنوز برخی مشکلات از جمله ساعت کاری و تعطیلی خودسرانه وجود دارد.
وی گفت: تعطیلی های رسمی نانواییها از ۲ روز به سه روز افزایش یافته و انتظار داریم نانوایی های به تعهدات خود برای فعالیت و تأمین نان مردم در ساعات مقرر پایبند باشند.
وی با اشاره به اینکه ۵۰ واحد نان ساجی در شهر ایلام ساماندهی شده است، افزود: تخلفات نانوایی های در بحث کم فروشی، عدم کیفیت پخت نان به طور مستمر از سوی دستگاه های نظارتی رصد و پیگیری شود.