به گزارش پایگاه خبری استان سازان، مهدی رمضانی در دومین جلسه قرارگاه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت استان کردستان، اظهار کرد: یکی از مهمترین مؤلفهها در ترویج فرهنگ ضرورت فرزندآوری و جوانی جمعیت تغییر ذهنیت مردم است.
وی با بیان اینکه باید ذهنیت جامعه را نسبت به ضرورت افزایش جمعیت تغییر دهیم تا به اهداف و چشم اندازهایی که در این راستا وجود دارد دست پیدا کنیم، گفت: تا زمانی که در این راستا به صورت گسترده و عملیاتی عمل نکنیم کاری از پیش نخواهیم برد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان تصریح کرد: بخشی از وظایف و مسئولیت در حوزه جمعیتی مربوط به ادرات و ارگانهای دولتی است، تمام دستگاههای دولتی دارای مسئولیت در این حوزه باید ایجاد حساسیت کنند و خطرات ناشی از بحران جمعیت را به صورتی اثرگذار در جامعه نهادینه سازند.
بسیج تمام امکانات برای ترویج فرهنگ فرزندآوری
به گفته این مقام مسئول، در سطح جامعه امکانات و بسترهای مناسبی برای اطلاعرسانی و کارهای تبلیغاتی وجود دارد، همه امکانات موجود در بخش تبلیغات و رسانهها برای فرزندآوری و رشد جمعیت باید پای کار بیایند.
وی با تاکید براینکه در حوزه فرهنگ سازی فرزندآوری و رشد جمعیت نیاز به بسیج تمام امکانات داریم، گفت: همه باید در این خصوص احساس مسئولیت داشته باشند و هر کس در حد توان و ظرفیت نقش آفرینی کند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان اذعان کرد: کارهای انجام شده در حوزه جمعیت توسط ادارات و سازمانها کافی نیست، اگر مدیران در این بخش دارای دغدغه باشند قطعا ایدههای نو و بدیع نیز خلق میشود.
دستگاههای کمکار در حوزه جوانی جمعیت بازخواست میشوند
رمضانی با عنوان اینکه قرارگاه جوانی جمعیت استان در جلسه آینده به صورت خاص وارد مباحث اجرایی و عملیاتی میشود، عنوان کرد: دستگاههای کمکار در این خصوص معرفی و مورد مواخذه و بازخواست قرار میگیرند.
وی افزود: وجود پیوست جمعیتی در مراسمهای گوناگون، تبلیغات محیطی و فضاسازیهای جذاب و اثرگذار و معرفی الگوهای موفق در فرزندآوری میتواند نقش بسزایی در تحقق اهداف و سیاستهای این حوزه باشد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان احصاء و تدوین نظام مسائل مربوط به جمعیت در استان را مورد تاکید قرار داد و گفت: راهکارها و راه حلهای مناسب باید در این حوزه مورد توجه قرار گیرد.
رمضانی در پایان خاطرنشان کرد: تمرکز روی اولویتها مطرح شده در قانون جوانی جمعیت و ارائه راهکارهای لازم و قابل عملیاتی شدن با بهرهگیری از ظرفیت متخصصین و افراد صاحب نظر در این خصوص امری ضروری است.