کد خبر : 52472 تاریخ : ۱۴۰۲/۸/۲۷ - 14:58
صدای معاون استاندار هم درآمد آرد بی‌کیفیت نان بی کیفیت در قزوین! معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استانداری قزوین گفت: از کارخانه‌های آرد در استان قزوین انتظار داریم که کیفیت آرد را به قدری افزایش دهند که نیاز نانوایان به آرد با کیفیت تأمین شود.

علی رحمانی در جلسه کارگروه استانی آرد و نان اظهار کرد: در استان قزوین نانوایان به استفاده از آرد با کیفیت تمایل نشان می‌دهند و همین امر سبب می‌شود از کارخانه‌های خارج از استان آرد مورد نیاز خود را تأمین کنند، از کارخانه‌های استان انتظار داریم که کیفیت آرد را به قدری افزایش دهند که این نیاز تأمین شود.

بنا بر اعلام روابط عمومی استانداری قزوین، وی در این جلسه بیان کرد: آرد خام روستایی برای ما دارای اهمیت است و نباید اجازه دهیم میزان این آرد کاهش پیدا کند، البته باید نظارت صورت بگیرد که این آرد حتماً به نان تبدیل شده و در اختیار مردم قرار گیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استانداری قزوین ادامه داد: در زمینه آرد خبازی نیز باید تصمیم گرفته شود که این آرد به گونه‌ای تأمین شود که سهمیه آرد خام روستایی تحت تأثیر قرار نگیرد، میزان فروش آرد خبازی در مهر ماه سال جاری نسبت به سال گذشته با افزایش ۵۰ درصدی روبه‌رو شده است.

وی خاطرنشان کرد: برخی نانوایان همچنان در حوزه ساعت کار و تعطیلی تخلف می‌کنند، از اتحادیه نانوایان استان انتظار داریم که نظارت دقیق‌تری بر نانوایان انجام دهند، کنترل و نظارت‌ها باید بازدارنده باشد تا شاهد تکرار تخلفات نباشیم.

این مسئول تصریح کرد: در حال حاضر برخی افراد مجوز و پروانه چند نانوایی دارند که باید این مسئله بررسی شود، پیشنهاد می‌شود که یک مجوز بتواند سهمیه آرد دریافت کند و باقی آزاد پز شوند، البته این پیشنهاد هم نیاز به بررسی دقیق‌تر دارد.

کارگروه استانی آرد و نان با ریاست معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استاندار قزوین با حضور فرمانداران استان قزوین و دبیران کارگره آرد و نان فرمانداری‌ها، در سالن جلسات استانداری قزوین برگزار شد.