کد خبر : 32301 تاریخ : ۱۴۰۲/۸/۱۲ - 00:47
مهلت 6 ماهه برای رائه طرح مطالعاتی مقابله با پسروی آب دریای خزر استاندار مازندران با اشاره به کاهش سطح آب و پسروی دریای خزر، بر لزوم انجام مطالعات جامع، راهبردی و کاربردی در این زمینه تاکید کرد و گفت که متولیان امر و مسئولان دستگاه اجرایی ۶ ماه فرصت دارند تا در این زمینه مطالعه و تحقیق کنند.

به گزارش پایگاه خبری استان‌سازان‌؛ به نقل از ایرنا، سیدمحمود حسینی پور در جلسه شورای پدافند غیرعامل استان با بیان اینکه علاوه بر افزایش سرعت مطالعه پسروی دریای خزر، باید برای تمام شرایط نیز برنامه داشته باشیم، افزود: در ارتباط با کاهش سطح آب دریای خزر باید از وضعیت کشورهای همسایه نیز تحقیق جامعی صورت گیرد.

وی با عنوان اینکه حوادث و اتفاقاتی که از پسروی آب دریای خزر رخ می‌دهد باید مورد توجه بیش از پیش قرار گیرد، اظهار داشت: پسروی دریای خزر در حوزه بنادر سطح استان مشکلاتی را ایجاد کرده است و در این ارتباط باید برنامه داشته باشیم.
وی از سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان نیز خواست برای انجام مطالعات تحقیقاتی پسروری دریای خزر اعتبار مطلوبی را در نظر بگیرد.

مقام عالی دولت در مازندران با بیان اینکه موضوع پدافند غیرعامل به خوبی در استان در حال اجرا است، بر لزوم تداوم فعالیت های ضروری، ارتقای سطح آموزش و مقاوم سازی زیرساخت های حیاتی و مهم در پدافند غیرعامل تاکید کرد و با اشاره به تصویب مدیریت بحران در برابر انواع تهدیدهای دشمنان، اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران برای حفاظت از مرزهای خود با ایجاد جبهه مقاومت، کاری کرد که دست هیچ دشمنی به ایران نرسد.

حسینی پور بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران راهبرد حفاظت از مرزها را با تشکیل جبهه مقاومت به آن سوی مرزها انتقال داده است و در حوزه مدیریت پیشگیرانه نیز علاوه بر حفظ آمادگی، تمام دستگاه های اجرایی نیز باید مقوله پدافند غیرعامل را مورد توجه جدی قرار دهند.
وی گفت: مدیران دستگاه های اجرایی استان باید به موضوع پدافند غیرعامل به عنوان یک اصل مهم و غیرقابل انکار توجه بیشتری داشته باشند و مدیری که با بی توجهی نسبت به تقویت زیرساخت‌ها اقدامی نکرده باشد، عزل می‌شود.

استاندار مازندران با عنوان اینکه مدیران دستگاه های اجرایی استان باید نسبت به اجرای مصوبات پدافند غیر عامل پاسخ‌گو باشند، افزود: با توجه به رشد و توسعه فناوری های جدید، سازو کار پدافند غیرعامل نیز تغییر یافته است و برای همه شرایط باید آماده باشیم.

حسینی پور با اشاره به اهمیت موضوع تأمین نان به عنوان مهم‌ترین سبد غذایی خانوارها، گفت: باید برای تأمین نان برنامه ویژه‌ای داشته باشیم تا در ایام تعطیلات و هجوم مسافران، نان به میزان کافی در اختیار مردم قرار گیرد.
وی با بیان اینکه هم اکنون ۶۳ درصد واحدهای خبازی مازندران دوگانه سوز هستند که این میزان باید به بیش از ۹۰ درصد افزایش یابد، اظهار کرد: مسئولان باید تدابیری اتخاذ کنند تا بقیه واحدهای خبازی ظرفت مدت سه ماه دوگانه سوز شوند.
وی اضافه کرد: استمرار مانورهای پدافندغیرعامل با هدف مواجهه با تهدیدها باید مورد توجه مدیران دستگاه های اجرایی قرار گیرد و تمام امکانات، تجهیزات و زیرساخت های مورد استفاده در پدافند غیرعامل باید مورد آزمایش و رصد شود.
استاندار مازندران بر لزوم استفاده از ظرفیت مراکز دانشگاهی و شرکت های دانش بنیان در مسائل مرتبط با موضوع پدافند غیرعامل استان تاکید کرد و گفت: ذخیره سازی سوخت دوم در دستگاه های اجرایی، کارخانجات و واحدهای خبازی نیز باید مورد بیش از پیش قرار گیرد.
حسینی پور همچنین بر لزوم ایجاد و تهیه بانک اطلاعاتی مربوط به طرح های پدافند غیرعامل به عنوان داشبورد مدیریتی در استان تاکید کرد و گفت: زیرساخت های لازم برای برگزاری انتخابات باید تقویت و مشکلات موجود در این بخش نیز باید از هم اکنون برطرف شود و ابر تهدیدها و چالش‌ها باید به طور مستمر مورد رصد قرار گیرد.