به گزارش پایگاه خبری استانسازان؛ به نقل از ایرنا، فرزاد مخلص الائمه روز پنجشنبه در آیین تحویل ۸۰ دستگاه واگن تولیدی شرکت واگن پارس اراک با حضور وزیر کشور، افزود: صنایع مختلفی در حوزه تولید، تعمیر و تجهیز واگن در این استان مستقر هستند که شرکت واگنپارس شاخصترین و باسابقهترین این شرکتها است.
وی ادامه داد: برای مدیریت ارشد استان و صنایع کشور این اهمیت وجود دارد که از حداکثر این ظرفیت برای توسعه صنعت حملونقل کشور به عنوان اجزای مهم توسعه اقتصادی بهره برداری شود.
استاندار مرکزی خاطر نشان کرد: وزیر کشور با ظرفیتهای واگن پارس آشنا هستند و در این آیین از نزدیک مسائل شرکت مورد بررسی قرار گرفت.
مخلصالائمه با بیان اینکه وزیر کشور تاکید دارند که ظرفیت واگنپارس باید فعال بماند، بیان کرد: ایشان بیان کردند اجازه داده نمیشود ذیل مسائل واردات این طرفیت مغفول واقع شود.
استاندار مرکزی افزود: با کمک وزیر کشور تلاش میشود در سطح ملی مطالبات دنبال شود و امیداست اتفاقات خوبی برای واگن پارس رخ دهد.
مدیرعامل شرکت واگن پارس مپنا اراک نیز گفت: این شرکت سفارش برای تولید ندارد و کارخانهای که از بین رفته بود دوباره به صنعت برگشته اما ممکن است دوباره با تعطیلی مواجه شود و عمدهترین علت آن هم عدم پرداخت تسهیلات ماده ۱۲ است که هیچ مسئولی پاسخگو نیست و جواب مشخصی نمیدهند، و این کم توجهی باعث میشود تا خطوط تولید این شرکت تعطیل شود.
«مرتضی ملانژاد» درباره وادرات نیز افزود: در واگن باری واردات براساس تدابیر اتخاذ شده از سالهای قبل انجام نمیشود.
شرکت واگن پارس اراک واحد تولیدی مادر تخصصی در حوزه محصولات ریلی خاورمیانه است.
این شرکت در سال ۱۳۵۴ آغاز به کار کرد و در سال ۱۳۶۴ با سرمایهگذاری سازمان صنایع و نوسازی ایران به یکی از زیر مجموعههای این سازمان پیوست.
کارگاههای تولیدی شرکت واگن پارس در فضایی به وسعت ۳۳ هکتار جانمایی شده است.
این شرکت به عنوان بزرگترین سازنده انواع لوکوموتیو، واگنهای باری، مسافری و مترو در خاورمیانه، متولی اصلی تولیدات سیستم حملونقل ریلی کشور است.