کد خبر : 32203 تاریخ : ۱۴۰۲/۸/۳ - 19:09
خط و نشان برای بر هم زنندگان امنیت غذایی مردم توجه ویژه استاندار همدان به جزئیات بازار گوشت و مرغ استاندار همدان گفت: عرضه گوشت قرمز باید با تمهیدات جهاد کشاورزی و هماهنگی با بخش خصوصی افزایش یابد تا قیمت آن برای مصرف کنندگان مناسب تر شود.

به گزارش پایگاه خبری استان‌سازان‌؛ به نقل از ایرنا، علیرضا قاسمی فرزاد در نشست ستاد تنظیم بازار استان همدان افزود: اگر بخش خصوصی می‌تواند از دیگر نقاط گوشت گرم وارد کند، از آنها حمایت می‌کنیم.

وی ادامه داد: اگر بخش خصوصی برای ساماندهی قیمت گوشت قرمز اقدام به وارد کردن آن به استان نکند، استانداری سازوکارهای دیگری برای این مسئله پیدا خواهد کرد.

استاندار همدان در بخش دیگری از صحبت های خود با تاکید بر اینکه کشتارگاه های مرغ باید متناسب با ظرفیت تعیین شده کشتار داشته باشند،افزود: کشتارگاهی که ظرفیت آن ۱۶ هزار تن است، ۶۰ هزار تن مرغ کشتار می‌کند که این مسئله باعث کاهش کیفیت گوشت مرغ و نارضایتی شهروندان می‌شود.

وی ادامه داد: اگر در کشتارگاه‌ها امحا و احشای مرغ بدرستی پاک نشود، این مسئله اثرات نامناسبی روی مرغ تحویلی به شهروندان خواهد گذاشت.

استاندار همدان تاکید کرد: کشتارگاه‌ها باید به اندازه پروانه صادر شده، کشتار کنند، در غیر این صورت باید تجهیزات و ظرفیت کشتار مرغ را افزایش دهند.

وی تاکید کرد: در راستای تأمین نیاز مردم، جوجه ریزی ماهانه استان نباید از سه میلیون قطعه کمتر باشد.

بازگشت نرخ کود به قیمت سابق

در ادامه این نشست رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: افزایش قیمت کود برای استفاده کشاورزان که با ۳۰ درصد افزایش مواجه شده بود، به قیمت قبل بازگشت.

رضا بهراملو افزود: میزان کشت کلزا امسال ۲ هزار و ۸۰۰ هکتار است که نسبت به سال قبل ۲ برابر شده است.

وی ادامه داد: برای تأمین نیاز کشاورزان در حال حاضر ۱۰ هزار تن کود در انبار ذخیره سازی کردیم و در حال خرید آن از پتروشیمی‌ها هستیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان در باره افزایش عرضه گوشت قرمز در همدان نیز گفت: در حال برنامه ریزی هستیم تا گوشت گرم گوساله کیلویی کمتر از سه میلیون ریال توزیع شود.

وی در باره وضعیت کشتارگاه های مرغ نیز گفت: چهار کشتارگاه در حال آماده سازی و ۲ کشتارگاه دیگر نیز در نوبت راه اندازی قرار دارند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این نشست از اجرای طرح ملی کالابرگ الکترونیکی از ابتدای سال خبر داد و گفت: یک میلیون و ۳۹۳ هزار نفر در قالب ۴۸۷ هزار خانوار مشمول دریافت این کالابرگ الکترونیکی می‌شوند.

یوسف شعبانی ادامه داد: در حال حاضر حدود ۱۰ درصد از مشمولان طرح از آن استقبال کرده‌اند.