سیدمجتبی حسینی در ستاد دانشبنیان استان همدان، اظهار کرد: ابتدای سال گذشته برنامه چهار ساله اقتصاد دانشبنیان استان تدوین شد و در اختیار دستگاههای اجرایی استان قرار گرفت.
وی با بیان اینکه تاکنون هشت جلسه ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان استان همدان تشکیل شده است، تصریح کرد: در ذیل این ستاد کارگروه صنعت، دانشگاه و جامعه شکل گرفته و اقدامات مؤثری در استان همدان داشته است.
حسینی با اشاره به اینکه ۵۴ پروژه دانشبنیان برای دستگاههای اجرایی تعریف شده است، خاطرنشان کرد: ۱۰ مسئله اصلی استان به ۱۰ دانشگاه استان ارائه و مقرر شد متناسب با میزان تخصص و توانمندی که دارند، مطالعات و راهکارهای برونرفت از مسئله را ارائه دهند.
وی با بیان اینکه برای ۱۰ شهرستان استان همدان یک پروژه دانشبنیان تدوین شده است، افزود: در شهرستان همدان پروژه احداث توربینهای بادی عمود محور و در ملایر پرتودهی محصولات کشاورزی تعریف شده است.
معاون امور اقتصادی استاندار همدان یادآور شد: سه خانه خلاق در سه شهرستان ایجاد شده است و ایجاد آن در مابقی شهرستانها نیز در دستور کار قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه کارخانه نوآوری استان در ستاد دانشبنیان استان همدان تصویب شده و در سفر رئیسجمهور ۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای این کارخانه مصوب شده است، اظهار کرد: همچنین ذیل این ستاد کارگروه توسعه اقتصاد دیجیتال را ایجاد کردیم.
حسینی با تأکید بر اینکه در اقتصاد امروز دنیا، واژه اقتصاد رنگ و روی دیگری گرفته است، تصریح کرد: اقتصاد امروزه در زمره دانشبنیان و صنایع هایتک تعریف میشود و ما به دنبال این هستیم سهم استان در حوزه اقتصاد دیجیتال کشور را افزایش دهیم.
این مقام مسئول با بیان اینکه پروژههای مختلفی در حوزه اقتصاد دیجیتال در دستگاههای اجرایی تعریف شده است، افزود: هوشمندسازی کشاورزی، گردشگری هوشمند و شاخصهای اقتصاد دیجیتال استان احصاء شده است.
حسینی با اشاره به اینکه هیئت اندیشهورز اقتصاد دانشبنیان در استان همدان تشکیل شده است، اظهار کرد: در راستای کشاورزی دانشبنیان ۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان تحت پوشش قرار گرفته است.
معاون امور اقتصادی استان همدان یادآور شد: طی دو سال اخیر سه رویداد دانشبنیان در استان برگزار شده است، ادامه داد: پردیس تخصصی نوآوری کشاورزی به عنوان یکی از چهار پردیس تخصصی کشور در همدان ایجاد شده است.