به گزارش استانسازان، محمدابراهیم تولایی، سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران امروز در بازدید از اداره کل غله مازندران و با حضور در آزمایشگاه کنترل کیفی این نهاد، در جریان روند ارزیابی کیفی گندمهای وارداتی به استان و آرد تولیدی کارخانجات قرار گرفت.
همچنین از مرکز مانیتورینگ اداره کل غله که وظیفه رصد و پایش مستمر عملکرد کارخانجات آرد استان را برعهده دارد بازدید شد. در این بازدید، موضوع میزان سبوسگیری آرد در کارخانجات و سطح کیفی آردهای تولیدی در استان بهطور ویژه مورد بررسی قرار گرفت.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران با تاکید بر ضرورت نظارت و کنترل روزانه عملکرد کارخانجات آرد، اظهار کرد: سلامت و امنیت غذایی مردم خط قرمز دولت است و هیچگونه تخلفی در این حوزه پذیرفتنی نخواهد بود.
تولایی با تأکید بر ضرورت رسیدگی فوری و بدون وقفه به هرگونه تخلف در حوزه آرد و نان، بیان کرد: نتایج این رسیدگیها به طور مستقیم در ارزیابی ماهانه کارخانجات لحاظ میشود و این ارزیابیها نقش تعیینکنندهای در بازنگری و نحوه تخصیص سهمیه گندم یارانهای به کارخانجات در جلسات ماهانه کمیته تعیین سهمیه خواهد داشت.
وی با اشاره به اهمیت ارتقای کیفیت نان در سفره مردم، عنوان کرد: کارخانجات موظف هستند علاوه بر رعایت استانداردهای ملی، همواره به سمت ارتقای سطح کیفی تولید حرکت کنند. این موضوع در افزایش رضایتمندی عمومی و همچنین ارتقای جایگاه اقتصادی استان اثرگذار خواهد بود.
محمدعلی رمضانی، سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران نیز گزارشی از روند فعالیتها، اقدامات نظارتی، وضعیت ذخایر گندم و آرد استان، و همچنین برنامههای آتی این اداره کل برای تأمین پایدار و کیفی مواد اولیه کارخانجات آرد و نان ارائه کرد.