کد خبر : 136878 تاریخ : 1404/4/31 - 12:16
معاون سیاسی اجتماعی استاندار خراسان رضوی تاکید کرد بانوان بهبودیافته از اعتیاد، نقش مؤثری در خانواده و جامعه می‌توانند ایفا کنند معاون سیاسی اجتماعی استاندار خراسان رضوی گفت: بانوان بهبودیافته، اگر مورد حمایت قرار گیرند، می‌توانند نقش مؤثری در خانواده و جامعه ایفا کنند. از این‌ رو، رویکرد انسانی، تخصصی و حمایتی در این مراکز باید سرلوحه امور باشد.

به گزارش استان‌سازان، محمدعلی نبی‌پور، معاون سیاسی اجتماعی استاندار خراسان رضوی در بازدید از کمپ ماده ۱۶ شهرستان نیشابور با تأکید بر اولویت مهارت‌آموزی، حرفه‌آموزی و بازپروری در مراکز ترک اعتیاد، اظهار کرد: مراکز ماده ۱۶ در درمان و بازگشت معتادان متجاهر به زندگی سالم نقش مؤثری دارند.

نبی‌پور با تاکید بر اهمیت مهارت‌آموزی و حرفه‌آموزی در این مراکز، بیان کرد: مهارت‌آموزی باید در اولویت برنامه‌های مراکز ماده ۱۶ قرار گیرد تا افراد پس از ترک اعتیاد بتوانند با ورود مجدد به جامعه، مسیر یک زندگی پاک و سالم را ادامه دهند.

وی با بیان اینکه اعتیاد ریشه بسیاری از آسیب‌های اجتماعی است، تصریح کرد: مراکز ماده ۱۶ به عنوان مراکز حاکمیتی نقش کلیدی در نگهداری، درمان، بازپروری و توانمندسازی معتادان متجاهر دارند و با فراهم‌سازی فرصت‌های شغلی برای بهبودیافتگان، به تحقق جامعه‌ای عاری از معتاد متجاهر کمک می‌کنند.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار خراسان رضوی جوانان گرفتار در دام اعتیاد را نیز سرمایه‌های اجتماعی کشور دانست و خاطرنشان کرد: نباید بهبود یافتگان از اعتیاد را پس از درمان رها کرد، فراهم کردن بستر اشتغال و توانمندسازی اقتصادی، مهم‌ترین عامل در جلوگیری از بازگشت مجدد آن‌ها به چرخه اعتیاد است.

نبی‌پور در بازدید از کمپ ماده ۱۵ بانوان در نیشابور بر اهمیت حمایت، درمان و توانمندسازی بانوان در مسیر ترک اعتیاد تأکید و اظهار کرد: توجه ویژه به مسائل و نیازهای خاص زنان در فرایند ترک اعتیاد ضروری است.

وی تصریح کرد: کمپ‌های ماده ۱۵ نقش مهمی در درمان داوطلبانه و بازگشت بانوان بهبودیافته به جامعه دارند، فراهم‌سازی بسترهای حمایتی، روان‌درمانی و مهارت‌آموزی در این مراکز، برای تثبیت پاکی و جلوگیری از بازگشت به چرخه اعتیاد بسیار ضروری است.