کد خبر : 1348 تاریخ : ۱۴۰۲/۵/۲۱ - 09:58
انتقاد فرماندار چالوس از پیشرفت فیزیکی پروژه‌های مناطق سیل‌زده فرماندار چالوس گفت : پیشرفت فیزیکی پروژه ها در روستاهای سیل زده بخش مرزن آباد این شهرستان متناسب با تخصیص اعتبار حوادثی به دستگاه های اجرایی مشغول به کار در این مناطق نیست.

به گزارش پایگاه خبری استان‌سازان؛ علی قاسمی در گفت‌وگو با ایرنا افزود: با پیگیری های انجام شده از سوی فرمانداری و استاندار مازندران و همراهی سازمان مدیریت بحران استان و کشور برای احداث پل های روستاهای سیل زده واسپول، پولادکوه و دلیر و احداث دیواره و زیرسازی جاده ۴۵۰ میلیارد ریال اعتبار از محل حوادثی به اداره کل راهداری استان و بسیج سازندگی پرداخت شد.
فرماندار چالوس خاطرنشان کرد : بعد از گذشت هشت ماه از ابلاغ و تخصیص این اعتبار پیشرفت فیزیکی پل روستای واسپول ۲۰ درصد و پل پولادکوه هفت درصد است و اگر این مقدار اعتبارات را دستگاه‌های اجرایی بموقع جذب نکنند احتمال برگشت آن وجود دارد و این در شرایط کمبود اعتبار خوشایند نیست.

قاسمی تصریح کرد : در این بازدید تاکید شد که دستگاه های اجرایی و پیمانکاران آنها با جدیت بیشتری کار اتمام پروژه‌ها را دنبال کنند، از طرفی دیگر بسیج سازندگی هم در روستای سیل زده واسپول مشغول احداث دیواره حفاظتی است انتظار می‌رود همچون گذشته جهادی و قوی عمل کند و کار با سرعت بیشتری ادامه یابد
وی با اشاره به حضور بخش خصوصی در مناطق سیلزده بیان کرد : بخش خصوصی در این مناطق هم حضور دارند و در کنار سایر بخش ها، با امکانات و تجهیزاتشان مشغول کار هستند. انتطار اینست دستگاه‌های اجرایی ضمن حمایت از این بخش ،نظارت بر عملکرد آنان هم داشته باشند و از پراکنده کاری و جزیره ایی عمل کردن جلوگیری شود.

قاسمی با اشاره به اقدامات آب منطقه‌ای استان در این مناطق سیل زده روستاهای مرزن آباد یادآور شد : با وجود مکاتبات و پیگیری های انجام شده بعد از گذشت یکسال خط ساماندهی پروژه لایروبی انهار در روستاهای پولادکوه، دلیر و واسپول هنوز مشخص نشده است که می‌طلبد آب منطقه‌ای استان با جدیت بیشتری پای کار آیند.
وی اظهارداشت : باید خط ساماندهی جدیدی برای رودخانه های این روستاها با توجه به وقوع سیل سال گذشته و تخریب و نابودی انهار تعیین شود که متأسفانه بعد از گذشت یکسال از وقوع سیل این مهم توسط آب منطقه‌ای انجام نشده که قابل تأمل است.

فرماندار چالوس تاکید کرد : ضروری است دستگاه‌های یادشده استانی بر عملکرد پیمانکاران حاضر در مناطق سیل زده نظارت جدی تری داشته باشند لذا پیشرفت فیزیکی کم پروژه‌ها با توجه به اعتبار ابلاغی و تخصیصی از محل حوادثی جای سؤال است.

به گفته فرماندار هزینه تأخیر در اتمام پروژه‌ها در مناطق سیل زده این شهرستان را مردم پرداخت می‌کنند و این قابل قبول نیست.
قاسمی فرماندار چالوس تاکید کرد بازدیدها و پیگیری‌ها در خصوص این پروزه‌ها در مناطق سیل زده استمرار دارد و تا اتمام آن در میدان و در کنار مردم مناطق سیل زده حضور خواهیم داشت.