کد خبر : 1322 تاریخ : ۱۴۰۲/۵/۱۹ - 02:04
استاندار هرمزگان تاکید کرد: افزایش مشارکت تعاونی های صیادی در دریا استاندار هرمزگان گفت: ما بنا داریم مشارکت تعاونی‌های صیادی در دریا را افزایش دهیم و اداره مراکز ذخایر آبزیان را به تعاونی‌ها بسپاریم.

به گزارش پایگاه خبری استان‌سازان؛ مهدی دوستی در نشست با نمایندگان جامعه صیادی استان، که با حضور احمد مرادی نماینده مردم بندعباس در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، با اشاره به طرح ساماندهی قایق‌های صیادی افزود: نهایتاً تا پنج‌شنبه هفته آینده ۲۶ مرداد ماه تعاونی‌های صیادی فرصت دارند جاماندگان در این طرح و افرادی که اطلاعاتشان به صورت ناقص ثبت شده است را معرفی کنند.

وی افزود: با توجه به اینکه ظرفیت دریا محدود است و نمی‌توان بیش از پتانسیل زیست‌بوم مجوز صیادی صادر کرد بعد از ۲۶ مردادماه دیگر مجوز جدیدی صادر نخواهد شد مگر این‌که با افزایش سطح زیستگاه‌های مصنوعی و افزایش ذخایر آبزیان بتوانیم ظرفیت صید در استان را افزایش دهیم.

وی اظهارداشت: امسال ٣ میلیون و پانصد هزار درختچه حرا در سواحل غرس خواهد شد که می‌تواند به زیستگاه‌های مطمئنی برای آبزیان تبدیل شود و در رهاسازی بچه ماهی‌ها به صید و صیادی کمک کند. هر یک از صیادن حاضر باشند از صید و صیادی به سمت آبزی‌پروری بروند حاضر هستیم تسهیلات در اختیار آنها قرار دهیم.

دوستی تصریح کرد: در سال گذشته ۱۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات در استان به جوامع مختلف پرداخت کرده‌ایم و همین امر موجب شده است که میزان مصارف به منابع بانکی به بیش از ۸۰ درصد برسد.

استاندار هرمزگان در ادامه با ثابت شدن شناورهای بومی شرق جاسک که به صورت میهمان در آب‌های استان حضور دارند موافقت کرد و در پاسخ به دغدغه صیادان مبنی بر افزایش قدرت موتور قایق‌ها، گفت: در اسرع وقت برای حل این مشکل تصمیم‌گیری خواهیم کرد.

استاندار هرمزگان همچنین دستوراتی برای تأمین سوخت قایق‌های صیادی صادر کرد.

احمد مرادی نماینده مردم بندرعباس، خمیر، قشم، ابوموسی و حاجی آباد در مجلس شورای اسلامی، نیز در این نشست عنوان کرد: هرمزگان قطب صیادی کشور است و تاکید در سازمان شیلات ایران نیز مبنی بر توجه بیشتر به جامعه صیادی است.

وی ادامه داد: جامعه صیادی مشکلات عدیده‌ای دارد و ما هم تمام تلاش خود را می‌کنیم تا مشکلات مرتفع شود.

مرادی بیان کرد: بسیاری از موضوعاتی که توسط صیادان مطرح می‌شود با تصمیم‌گیری در استان قابل حل هستند.

وی عنوان‌کرد: در بحث قدرت موتور، متأسفانه سازمان شیلات ایران تفویض اختیاری به اداره کل شیلات استان هرمزگان نکرده است در حالی که لازم است اختیارات مدیران شیلات در استان و شهرستان‌ها افزایش پیدا کند.

وی ابرازداشت: موضوع بیمه صیادان تا حدودی حل شده است و بحث سخت‌زیان‌آور شناخته شدن صیادی نیز در دستورکار مجلس است و لازم است شیلات استان نیز در این راستا همکاری داشته باشند.

در پایان این نشست نمایندگان جامعه صیادی استان با اهدای لوح و تندیس از زحمات و تلاش‌های استاندار هرمزگان برای ساماندهی و صدور مجوز صیادان بومی قدردانی کردند.