کد خبر : 126502 تاریخ : 1404/3/30 - 15:15
استاندار سمنان تاکید کرد ۱۰۰۰ تن آرد در کارخانه‌های آرد سمنان ذخیره شد | اعزام ۴۰ تیم امدادی و پشتیبانی به تهران استاندار سمنان با اشاره به ذخیره یک‌هزار تن آرد در کارخانه‌های آرد استان گفت: ازدحام و صفوف در نانوایی‌ها به دلیل ذخیره‌سازی مردم است و با توجه به میزان ذخیره‌ آرد، هیچ کمبودی در تولید و عرضه نان وجود ندارد.

به گزارش استان‌سازان، محمدجواد کولیوند، استاندار سمنان در نشست شورای هماهنگی مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان گرمسار با تاکید بر اینکه ذخیره‌سازی کالاهای اساسی در استان سمنان به اندازه کافی است، اظهار کرد: یک‌هزار تن آرد از سوی کارخانه‌های آرد استان سمنان در این هفته ذخیره‌ شد و کمبودی در این حوزه وجود ندارد.

کولیوند با اشاره به ازدحام جمعیت در برخی نانوایی‌ها، بیان کرد: تقاضای مردم در اغلب نانوایی‌های لواش افزایش یافته که دلیل آن رویکرد مردم در ذخیره‌سازی است.

وی با تاکید بر اینکه سوخت جایگاه‌ها به خوبی تأمین می‌شود، عنوان کرد: کاهش سهمیه کارت‌های سوخت و اِعمال محدودیت‌ در میزان سوختگیری به صورت ملی و با هدف مدیریت منابع اعمال شد و مردم باید نسبت به صرفه‌جویی در مصرف سوخت اهتمام داشته باشند.

استاندار سمنان از اعزام ۴۰ تیم امدادی و پشتیبانی از استان سمنان به تهران خبر داد و خاطرنشان کرد: در حوزه بهداشت و درمان مشکلی برای تأمین دارو و پشتیبانی وجود ندارد. برخی ساختمان های بهداشت و درمان فرسوده است که به دنبال بهسازی آن‌ها هستیم.

کولیوند با اشاره به مشکلات حوزه بهداشت و درمان شهرستان گرمسار، تصریح کرد: با انتصاب سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی استان سمنان، برای ایجاد فضای جدیدی با هدف ارتقای خدمات سلامت در شهرستان گرمسار تلاش می‌شود.

وی با اشاره به پیگیری‌ها برای ایجاد وضعیت پایدار در حوزه آبرسانی و تأمین آب آشامیدنی در شهرستان گرمسار، تاکید کرد: تأمین آب کشاورزی با رهاسازی آب از سدنمرود برای آبیاری مزارع گندم با پیگیری‌های مسئولان استانی و شهرستانی تا پایان اردیبهشت انجام شد.

استاندار سمنان از برنامه‌ریزی‌ها برای تأمین آب آشامیدنی پایدار در غرب سمنان خبر داد و گفت: اجرای ۱۹ کیلومتر لوله‌گذاری باقی‌مانده از طرح انتقال آب به طول ۴۷ کیلومتر در دستور کار است که باید با جدیت دنبال شود.

کولیوند اظهار کرد: منابع آبی با صرفه‌جویی در مصرف و بهینه‌سازی آن مدیریت شود تا به وضعیت پایدار دست یافت.