کد خبر : 1257 تاریخ : ۱۴۰۲/۵/۱۵ - 13:37
وعده استاندار مازندران در سفر به قائمشهر آیا کارخانه نساجی قائمشهر احیاء می شود؟ استاندار مازندران در سفر به قائمشهر وعده داد که کارخانه نساجی این شهر احیاء شده و به چرخه تولید بازگردد.

به گزارش پایگاه خبری استان سازان، استاندار مازندران در چهاردهمین سفر استانی خود به قائمشهر سفر کرد و پس از دیدار با آیت‌الله معلمی نماینده ولی فقیه در مازندران و ادای احترام به شهدای گلزار شهدای سید ملال بعد آن از دهستان کوهساران بازدید کرد.

سید محمود حسینی‌پور در این بازدید در جمع مردم این دهستان با بیان اینکه چهاردهمین سفر شهرستانی را در قائمشهر هستیم، گفت: در سیزده سفر قبلی در بیش از ۸۵۰ روستای مازندران در رده مدیران کل استان حضور یافتیم و یکی از افتخارات دولت سیزدهم تاکید بر توجه به مناطق محروم بوده و این یکی از وظایف عملی استانداران با تاکید رئیس‌جمهور است.

وی افزود: سفر به روستاها و حل مشکلات دستور رئیس‌جمهور است.

حسینی‌پور اظهار داشت: این سفرها نمایشی نیست و نگاه ما این است بر اساس بودجه‌ای که در مازندران هست همه مناطق مازندران یکسان دیده شوند و باید از مواهب بودجه کشور استفاده کنند.

استاندار مازندران، بیان کرد: امسال در بودجه شهرستانی رویه‌های سال‌های گذشته را تغییر دادیم و تلاش داریم کمبودهای گذشته را توجه و جبران کنیم.

وی تصریح کرد: در حوزه شهرداری‌ها بودجه هنگفتی در گذشته بود با روابطی که بود شاید همه بهره‌مند نمی‌شدند اما الان قانون تصویب شد و اختیار به واحد برنامه‌ریزی استان اختصاص یافت، هدف استانداری الویت‌بندی مشکلات مردم است.

حسینی‌پور گفت: قائمشهر یکی از شهرستان‌هایی است که بالاترین نرخ بیکاری را دارد در یک مقطعی در کارخانه نساجی قائمشهر ۵ هزار نفر کار می‌کردند اما الان کم شده. در دولت سیزدهم تکلیف شده نساجی را احیاء و صادرات محور و جوانان زیادی را مشغول کار کنیم.

وی افزود: تصمیمات خوبی گرفته شد و تلاش داریم این برند حفظ شود اما مورد غفلت قرار گرفت و امیدواریم این مجموعه را احیاء کنیم.

حسینی‌پور، خاطرنشان کرد: در ۸ روستای دهستان کوهساران مشکلاتی وجود دارد یکی از مطالبات تبدیل شدن این منطقه به منطقه ویژه گردشگری است و از این طرح حمایت می‌کنیم.

وی افزود: جوانان باید به منطقه برگردند و تولید ثروت کنند، محصول مهم شکر قرمز این منطقه دوباره در حال احیاء است اما بسته‌بندی درستی برای این تولید دیده نشده است.

نماینده عالی دولت در استان مازندران تصریح کرد: باید در این منطقه سرمایه‌گذاری شود و مردم هم پای کار بیایند که البته مردم همیشه پای کار هستند، بخشی از موانع در مسیر توسعه ما دولتی‌ها هستیم با بوروکراسی‌ها افراد را بی‌انگیزه کردیم.

حسینی‌پور بیان کرد: دهستان کوهساران جزء منطقه ویژه گردشگری قرار بگیرد و میزبان گردشگران خارجی و داخلی شود، کل روستاهای مازندران باید اینگونه شود و از ظرفیت روستاها باید استفاده شود.

وی افزود: مهم‌ترین بحث در گردشگری زیر ساخت است و مهم‌ترین زیرساخت جاده است، باقیمانده روکش آسفالت دهستان کوهساران نیز امسال انجام می‌شود.

استاندار مازندران یادآور شد: در طول سال گذشته بیش از ۴۵۰ کیلومتر در مناطق روستایی آسفالت انجام دادیم.

حسینی‌پور درمورد رسیدگی به وضعیت امام‌زاده سیدابوصالح(ع) دهستان کوهساران، عنوان کرد: میراث فرهنگی استان برای مرمت امام‌زاده سید ابوصالح بودجه گذاشته‌اند، اوقاف استان هم قول مجموعه گردشگری در این فضا را داده‌اند.

احداث مخزن آب ۲۰۰ متر مکعبی، لوله‌کشی ۳ هزار متری، احداث دیوار حفاظتی در منطقه رانشی، احیاء راه دسترسی به روستای سید ابوصالح، اجرای ۵ کیلومتر فیبر نوری، تکمیل پوشش موبایل، ارتقاء شبکه موبایل، پوشش حداکثری تلفن همراه، اعطای وام ۲۰۰ میلیونی ۴ درصد ۲۰ ساله برای احداث مسکن به روستائیان نیازمند این تسهیلات، شن‌ریزی جاده بین مزارع از سوی جهادکشاورزی از جمله مصوبات دیدار استاندار مازندران با مردم دهستان کوهساران و بازدید از این دهستان بوده است.