به گزارش پایگاه خبری استانسازان؛ محمدرضا حسین نژاد در جلسه بررسی مشکلات دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد بجنورد اظهار کرد: دانشکده پزشکی به لحاظ فضای فیزیکی کمبودی ندارد و تنها کاستیهایی در حوزه تجهیزات وجود دارد که براساس برآوردهای مالی درصدد تأمین آن هستیم.
وی بیان کرد: راه اندازی رشته پزشکی در این دانشگاه نیازمند آزمایشگاه مجهز، سردخانه برای تشریح جسد و دیگر تجهیزات پزشکی همچون دستگاه الکتروکاردیوگرافی، مولاژ و اسپیرومتری است که نیاز به مشارکت خیران سلامت است.
نماینده عالی دولت در خراسان شمالی خاطرنشان کرد: همچنین برای جذب اعضای هیئت علمی این دانشگاه با تخصص های خاص نیاز است و با رفع مشکلات و موانع پیشرو تا مهرماه سالجاری جذب دانشجو در این دانشکده انجام میشود.
حسین نژاد در ادامه به احداث بیمارستان مادر و کودک در بجنورد اشاره کرد و گفت: تأمین اعتبار و مصوبات دولت سیزدهم ظرفیتی را بوجود آورده که این بیمارستان احداث شود و این مرکز درمانی از ۱۰۰ تختخوابی تا ۳۲۰ تختخواب ارتقا مییابد.
موافقت های لازم برای ایجاد این دانشکده از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کسب شده است و برنامه ریزیها برای تأمین امکانات و تجهیزات این دانشکده در حال انجام است.
۲۸ هزار دانشجو دختر و پسر در ۳۳ مرکز شامل دانشگاههای دولتی، آزاد، غیر انتفاعی، پیام نور، فنی و حرفهای، جامع علمی و کاربردی و فرهنگیان تحصیل میکنند.
از مجموع زیر نظام های آموزش عالی این استان چهار دانشگاه دولتی، چهار واحد آزاد اسلامی، پنج مرکز فنی و حرفهای، هفت مرکز علمی و کاربردی، سه مرکز وابسته به دستگاه های اجرایی، هشت واحد پیام نور و ۲ مؤسسه غیر انتفاعی هم اینک جذب دانشجو دارند.
خراسان شمالی با جعیت یک میلیون نفری در شمالشرق کشور واقع است که نیمی از جمعیت آن درمناطق روستایی ساکن هستند. هرمزگان رتبه نخست رشد اقتصادی کشور را کسب کرد