کد خبر : 116116 تاریخ : 1404/2/31 - 08:19
استاندار خراسان شمالی مطرح کرد ۴۰ درصد واحد‌های کشاورزی خراسان شمالی راکد و نیمه راکد است | نگاه مدیران به سرمایه‌گذار باید تغییر کند استاندار خراسان شمالی با اشاره به اینکه ۴۰ درصد واحدهای مجوزدار بخش کشاورزی شامل دام و طیور و آبزیان در استان، راکد یا نیمه‌فعال است، گفت: ارقام بزرگی هم تسهیلات گرفته‌اند و الان بدهی بانکی دارند.

به گزارش استان‌سازان، بهمن نوری، استاندار خراسان شمالی در نشست تسهیل‌گری با فعالان اقتصادی خراسان شمالی، اظهار کرد: هدف ما در این جلسات، عارضه‌یابی و تلاش برای احیای سرمایه‌های راکد، با همفکری مدیران و با تکیه بر شعار سال و رویکرد جدید است تا در تعامل با سرمایه‌گذار، موانع و مشکلات را برطرف کنیم. اجازه نمی‌دهیم منابع محدود استان هدر برود و در عین حال نباید باعث فرار سرمایه‌ها شد.

نوری با بیان اینکه نگاه مدیران به سرمایه‌گذار باید تغییر کند، عنوان کرد: با حفظ احترام متقابل در فضای گفت‌وگویی حرکت کنیم و با انعطاف حداکثری بدون عدول از قانون و با حفظ حسن نیت به سرمایه‌گذار، مشکلات را حل کنیم.

وی با اشاره به ظرفیت ‌های اقتصادی خراسان شمالی، بیان کرد: اسب اصیل ترکمن در اسناد بالادستی توسعه و آمایش استان مورد توجه است و باید تلاش کنیم خراسان شمالی به عنوان قطب پرورش اسب ترکمن در کشور شناخته شود.

استاندار خراسان شمالی با بیان اینکه پیست اسبدوانی استاندارد و حرفه‌ای یکی از نیازهای استان است، خاطرنشان کرد: بسته‌های سرمایه‌گذاری مرتبط شامل جانمایی زمین و صدور مجوز بی‌نام برای ایجاد پیست و نیز، احداث مرکز پرورش صنعتی اسب، برای ورود سرمایه‌گذاران بخش خصوصی، تدوین و معرفی شود.

نوری با اشاره به اینکه ۴۰ درصد واحدهای مجوزدار بخش کشاورزی شامل دام و طیور و آبزیان در استان، راکد یا نیمه‌فعال است، تاکید کرد: ارقام بزرگی هم تسهیلات گرفته‌اند و الان بدهی بانکی دارند.

وی تصریح کرد: باید مجوزها را با مطالعه واگذار کرد و به متقاضیان صلاحیت‌دار، کمک‌های مشاوره‌ای و اطلاعات لازم را هم ارائه کرد. در واگذاری زمین به متقاضیان هم باید حساسیت زیادی به خرج داد و با مطالعه اقدام کرد.

استاندار خراسان شمالی گفت: خراسان شمالی از خام‌فروشی و تکمیل نبودن زنجیره‌ها رنج می‌برد. ظرفیت معادن استان هم تاکنون مغفول بوده است.

نوری با بیان اینکه اتاق بازرگانی استان، با توجه به تدوین بسته‌های سرمایه‌گذاری در بخش‌های کشاورزی، گردشگری و صنعت و معدن، سرمایه‌گذاران را برای ورود به عرصه ترغیب کند، اظهار کرد: در این جلسات همچنین مسائل و مشکلات چند سرمایه‌گذار در بخش گردشگری و اقامتی، شهرک‌های صنعتی، شهرک گلخانه‌ای اسفراین و استمهال تسهیلات بانکی، مورد بررسی قرار گرفت.