کد خبر : 115946 تاریخ : 1404/2/20 - 14:41
استاندار همدان مطرح کرد مصوبات شورای فرهنگ عمومی همراه با خلاقیت و نوآوری اجرا شود استاندار همدان با تاکید بر اینکه تقویت فرهنگ در گرو سرمایه‌گذاری بخش خصوصی است، گفت: مصوبات شورای فرهنگ عمومی همراه با خلاقیت و نوآوری اجرا شود؛ چراکه در خیلی از موضوعات ما روایتگر خوبی نیستیم و به موقع حضور پیدا نمی‌کنیم که همین مسئله موجب می‌شود فرهنگ بیگانه ورود پیدا کند و از ما جلوتر باشد.

به گزارش استان‌سازان، حمید ملانوری‌شمسی، استاندار همدان در دومین مجمع شورای فرهنگ عمومی استان، اظهار کرد: ناترازی انرژی و سوخت حاصل عدم توجه به مدیریت مصرف است؛ زیرا مشکل تولید در کشور وجود ندارد و باید در حوزه فرهنگ عمومی وقت بگذاریم.

ملانوری‌شمسی با اشاره به اینکه برای رسیدن به هدف توسعه نیاز به امیدآفرینی داریم، بیان کرد: باید جوانان به آینده امیدوار باشند تا در جامعه نقش‌آفرینی کنند و اگر در جامعه امیدآفرینی نباشد، نقش‌آفرینی هم نیست؛ برای رشد همه جانبه مانند صنعت، معدن، سلامت و مسکن باید امیدآفرینی را تقویت کرد.

وی با تاکید بر توجه به اجرای مصوبات شورای فرهنگ عمومی همراه با خلاقیت و نوآوری، عنوان کرد: در خیلی از موضوعات ما روایتگر خوبی نیستیم، ابتکار عمل نداریم و به موقع حضور پیدا نمی‌کنیم که همین مسئله موجب می‌شود فرهنگ بیگانه ورود پیدا کند و از ما جلوتر باشد.

استاندار همدان تاکید کرد: برای توسعه پایدار، مسئولان و متولیان باید از ظرفیت‌های متنوع استان برای توسعه امکانات و رفاه بهره ببرند و منابع را برای نسل‌های آینده نگه دارند.

ملانوری‌شمسی با بیان اینکه ما دغدغه خدمت به مردم، فرهنگ و استان را داریم و به دنبال مدیریت مسائل و مشکلات هستیم، خاطرنشان کرد: کاهش آسیب‌های اجتماعی وابسته به حوزه اشتغال و اقتصاد است و در این حوزه جزیره‌ای عمل کردن نتیجه بخش نیست.

وی ادامه داد: برش استانی سند فرهنگی نیاز به ویرایش و اصلاحات دارد تا برای آن اعتبار مورد نیاز تخصیص یابد.

استاندار همدان تقویت فرهنگ را در گرو سرمایه‌گذاری بخش خصوصی دانست و گفت: در جنگ فرهنگی دشمن اگر ورود به موقع پیدا نکنیم شاهد جذب جوانان به سمت جبهه فرهنگی مقابل خواهیم بود.

ملانوری‌شمسی تصریح کرد: در حوزه توسعه و پیشرفت ابتدا باید تفکر توسعه‌ای داشته باشیم و سپس زیرساخت‌های توسعه اقتصادی افزایش یابد؛ بنابراین مصوبات شورای فرهنگ عمومی به لحاظ محتوایی و توسعه درک و بینش نسبت به مسائل جامعه و مشارکت در استفاده از منابع می‌تواند راه گشا باشد و باید جدی گرفته شود.